Aktywne Wpisy

mirko_anonim +30
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Waiter98 +10

Niedługo po wykonaniu tego zdjęcia strzelił jej dwukrotnie w głowę a następnie zrzucił z klifu.
#kryminalne
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@m1600: nie wiem czemu ale dziwnie to brzmi po doczytaniu reszty
@MostlyRenegade: pierwsza miłość jest jak pierwsza wódka. Każdy jest wtedy jebnięty. Niestety niektórzy w tym stanie popełniają rzeczy tragiczne i nieodwracalne 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
@niewiempoco:
Zapomniałeś o najważniejszym. Miał
Z A K O L A !
@Lonely02: czym #!$%@? XD
@m1600: xD Skoro już miała takie myśli to znaczy, że za bardzo mu nie ufała - więc na #!$%@? sama z nim szła? Zero instynktu samozachowawczego.
Wg dostępnych informacji strzelił jej w tył głowy, później z przodu, między oczy i dopiero wtedy zrzucił jej ciało...