Aktywne Wpisy
UmbertoDalleMontagne +703
Nienawidze, ku*wa, hindusów i chciwych niemieckich patałachów z wierchuszki naszego #korposwiat. Przenieśli dział IT od utrzymania wewnętrznych systemów do Indii. Chłopaki z tego Taj Mahal technology team dostali misje w Q4'25 - migrację firmowej kadrowo-płacowej bazy danych do nowego systemu. Wiadomo, że takich rzeczy nie robi się na danych używanych na bieżąco. Oni też to wiedzieli, więc operowali na kopii jak bóg Butter Chiken przykazał. System udało się wdrożyć

żaden nie chciał odpuścić xD #polskiedrogi

źródło: comment_15879817519a2Qxxjf5X7saFYNXfAKLw.jpg
PobierzWidać, można coś p--------ć na pałę i zebrać nawe uznanie. Brawo Mirko. Nie, nie mam buldozka, ani innego psa, ale miałem okazję poznać tę rasę.
Komentarz usunięty przez autora
Jeśli chodzi o nos u buldoga francuskiego to można zrobić korektę przegrody nosowej. Operacja nie jest
Mam od kilku miesięcy i to jest super rasa.
- rasa pierwotna, więc generalnie psy są zdrowe i rzadko zdarzają się jakieś choroby genetyczne lub dysplazja stawów
- im gorzej je tym lepiej - psy są przystosowane do przyjmowania gorszego typu pożywienia, z małą zawartością białka - w innym przypadku sierść się im niszczy (nie wierzyłam w to za bardzo dopóki moja sunia
źródło: comment_1588004661DGHzgTKVyDVajNZGGOIDJz.jpg
Pobierzźródło: comment_1588005362Xf5tRWnKdhUAFIT2cWX34b.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1588009817skA6vZDE1AHIuDKmwld1Uc.jpg
Pobierz