Aktywne Wpisy

mocarnyknur +296

Lardor +43
Już wiem czemu tutaj jest płacz o kontrolę drogowe jeśli chodzi o #rower #rowery #pedalarze po prostu boicie się, że wydmuchacie. Wiele wyjaśnia czemu rowerzyści mają w dupie przepisy bo jeżdżą pijani i naćpani. Bardzo dobrze, że są takie kontrolę pora brać się pełną parą za tą patologie w ruchu ulicznym i eliminować te chwasty!
źródło: temp_file6444130164571741172
Pobierz

Takiego amortyzatora juz nie dostane, a nie da sie wyklepać (╯︵╰,)
Pic rel
#motoryzacja #zalesie
źródło: comment_1587968641QMstrPpNwUrFBgR0rtf37M.jpg
Pobierz@Blinddy: Może dlatego ze należę do mechaników z którym klienci się nie użerają? ;) Wiem jacy bywają mechanicy i tylko współczuje moim klientom;) a jak coś s-------e to biorę to na klatę
Teraz tylko daje 1 gwiazdkę w google z opisem nieprzyjemności i omijam szerokim łukiem
Teraz tylko daje 1 gwiazdkę w google z opisem nieprzyjemności i omijam szerokim łukiem
@Blinddy: Mam taką zasadę ze
Pierwszy raz: wymiana oleju i filtra
Drugi raz: cieknie wymiana uszczelki pod jakimś czujniiem chociaż wyraźnie widać ze spod korka. OK on jest mechanikiem.
Trzeci raz: Dalej cieknie wymienił uszczelke pod korkiem i zalepił jakimś syfem, nie zauważyłem tego
Czwarty raz: Pojechał bo u kumpla na kanale zobaczyłem że zakleił mi jakimś lepiszczem i
Jak będzie się sadził to zlecić rzeczoznawcy wykonanie opinii i wtedy już na ostro trzeba działać. Nie ma co się z papudrakami szczypać.
Weźmiemy z mojego wozu i damy do twojego wozu