Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +38
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz
Alcedoatthis +202
źródło: 1000009008
Pobierz

Takiego amortyzatora juz nie dostane, a nie da sie wyklepać (╯︵╰,)
Pic rel
#motoryzacja #zalesie
źródło: comment_1587968641QMstrPpNwUrFBgR0rtf37M.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@NyanNyan: Dobrze napisane. Szkoda ze o tym nie pamiętają wszyscy
@Drail: Wiem. Wiem tez jak sytuacja często wyglada z drugiej strony :) W moim odczuciu dużą winą mechaników powodująca spadek jakości usług i takie przygody jak powyżej jest godzenie się na zbyt niskie stawki za wykonaną usługę lub przyjmowanie zlecenia przy braku czasu na jego realizację. Obydwa przypadki prowadzą do pracy w pośpiechu który głównie powoduje błędy. Znam
Nie reklama, ale jest idealnie, więc polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NyanNyan: Ciekawy temat, podasz przykład takiej roboty za dniówkę? I ile to jest ta dniówka? 200 zł, czy może 500zl ?