Wpis z mikrobloga

@Szaman_z_Bombasu: To było do przewidzenia że znikną najdalej za miesiąc, nikt ich nie lubił a po wybyciu narkomana jedynie co im zostało to kontent telefonów do fekalnego yeti, 4k subów uzbierali atencjusze teraz mogą sprzedać konto na jutubie za 200zł jakiejś "wschodzącej gwieździe gamingu" a wstyd pozostanie. /
@Swarog86: Niemieckiego? Przecież nikt by o reżyserze złego słowa nie powiedział.
@timeofthe: Nie zauważyłam Sradka, zagłosowałam na kłodobrązowioano. Swoją drogą, to dziwi mnie, jak daleko sięgają manipulatorskie macki Sradka, nie uważam go za jakiegoś tytana intelektu, a jednak znajomości sobie wyrabia i postawił sobie jakieś tam stronnictwo w postaci osób fizycznie się przewijających w uniwersum. Ciekawe. Psy Sradka.
@timeofthe: JA rozumie czemu sławek , menel i nitrodolski sa znienawidzeni . Ale prawda jest taka , ze najbardziej zła postacia w universum jest sam knur - Najwiekszy mitoman , pazera , zlosliwiec , #!$%@? uposledzony , brak tak naprawde jakiejkolwiek empatii - chyba , ze udawana . I jak on to mowi - i tak dalej ..i tak dalej .. :) hehe