Wpis z mikrobloga

Mirki i mirabelki, czy według was to przypał jeździć kombiakiem (avant czy tam touring) w wieku gdzies tak między 22-26 lat? Mam okazje wymienić swojego sedana na 5 lat młodsze kombi w takiej samej kasie praktycznie (marka premium z 4 pierścieniami) tylko myśle czy ludzie się śmiać nie będą że kombi i gdzie rodzinka ( ͡° ʖ̯ ͡°) Auto mi się podoba tylko opinia innych dobija () #motoryzacja #cokupic #audi
maikeleleq - Mirki i mirabelki, czy według was to przypał jeździć kombiakiem (avant c...

źródło: comment_1587902398RT1u7vSJbKZdoitc7L1QNy.jpg

Pobierz

Kombi, rzyg czy git?

• Kombi jest spoko 72.5% (1083)
  • Kombi tylko dla rodzinek z purchlakami 27.5% (410)

Oddanych głosów: 1493

• 79
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ignacyy: Teraz jak wszystko przemyślałem to doszedłem do wniosku że najzwyczajniej w świecie szkoda mi sprzedać aktualne auto, ale mam wrażenie że nie można chyba stać w miejscu tylko trzeba iść do przodu
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@maikeleleq: jak ci się podoba to nie rozumiem dylematu. Jak można się przejmować opinia innych w takiej kwestii?? Kto tym autem będzie jeździł , Ty czy znajomi? Niektorzy ludzie chcieliby wgl mieć jakieś auto a ich nie stać a ty się przejmujesz co ludzie powiedzą jak kombika kupisz xDD
  • Odpowiedz
@MalaMi_20: Problemy pierwszego świata XD Ale na dobra sprawę to kombi to bardzo dobry straszak na karyny, od razu będzie wiadomo czy leci na auto czy na mnie ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
czy według was to przypał jeździć kombiakiem (avant czy tam touring) w wieku gdzies tak między 22-26 lat

@maikeleleq: Jasne że nie. Przecież zaraz przyjdzie dzieciak, a wpychać wózek do sedana to mordęga. Mnie do E-klasy sedan wchodził, ale widziałem jak męczył się kolega z A3, łącznie z odpinaniem wszystkich kółek.
  • Odpowiedz
@maikeleleq: TAk beda sie smiac rodzina przyjaciele, beda w swoim gronie opowiadac jaki to kombiak z ciebie i beda smiechy chihy do rana, na ulicy bedziesz wytykany palcami, wiec oczywiscie sluchaj sie ludzi nie swojego zdania i potrzeb bo dla nich zyjesz na pokaz i poklask pewnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz