Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 473
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Partyzant91: przecież ta nienawiść do TVN już od 15 lat jest kreowana i propagowana przez pisowskie media i trolli. Tak jak na początku to było tylko hasło tępych sebków, tak niestety później zaraziła się tym cała prawacka młodzież, w tym banda debili głosujących na Konfederację, czyli pożyteczni idioci PiS.

Ci ludzie z przyzwyczajenia będą się zapierać, że TVN zły. Jeszcze 3 lata temu tak samo się zapierali, że TVP za
  • Odpowiedz
@Partyzant91: z jednej strony to co o--------a TVP na które place niestety w podatkach nie ma jak porównać do przewinień tvnu, z drugiej TVN też święty nie jest.

Nie zapominać o tym co robilo i robi TVN

Ale maksymalnie jechać po TVP tak długo jak to tylko możliwe. Wszystkich nas nie zamkną.
  • Odpowiedz
@Partyzant91: Ja widzę większy wysyp lewaków powtarzających w kółko ich nowe ulubione słowo - symetryści. Totalnie n----------e z zachodniego 'centrists' ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@erkav Symetryzm to raczej zapożyczenie od debilizm. Faktycznie jest to nowe określenie, symetryści to po prostu taka nowa trzoda, w którą TVPis strzela gównem a oni myślą że to czekolada. Mmm
  • Odpowiedz
@Partyzant91 proszę cię, wszyscy tu jechali po tvnie, niemalże tak jak teraz to TVP i to jest fakt. A że aktualnie TVN nie jest znienawidzony to wiadomo, bo TVP ich przebiło i PO nie jest u władzy.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoKazania: ciekawe czy jesteś płatnym trollem, czy tylko pożytecznym idiotą. Symetryści to wasze określenie na ludzi, którzy nie popierają zarówno PO, jak i PiS. Tym razem walka ta prezentowana jest przez TVP vs TVN, ale u podstaw to nadal PiS vs PO. ZL odbiera wyborców PO, więc trzeba ośmieszać i atakować tych, którzy nie chcą wybierać między białym a czarnym. To samo działo się ostatnio w USA, gdzie niektórym grupom
  • Odpowiedz
@erkav: Nie oglądam ani TVN ani TVPis, ale nie mam nic do treści prezentowanych w TVN bo jest to utrzymywane z własnych środków prywatne medium, więc tak na dobrą sprawę mogą sobie i wychwalać Kim Ir Sena i mi nic do tego.
  • Odpowiedz