Aktywne Wpisy
elozapiekanka +15
TLDR -szukam pracy jako java developer juz 4 msc i lipa
2 lata exp - inż
codziennie min 1 rozmowa z hr
srednio raz na tydz rozmowa tech
CV mam dobre bo HR dzowni
(mialem CV mniej kolorowe ale skumalem ze przegladaja baby z HR i jak jest zbyt skompliowane to one juz sie gubia)
Z HR spoko bo mam TECH rozmowy
TECH juz na pamiec znam przebiegi rozmow
15 minut mowia
2 lata exp - inż
codziennie min 1 rozmowa z hr
srednio raz na tydz rozmowa tech
CV mam dobre bo HR dzowni
(mialem CV mniej kolorowe ale skumalem ze przegladaja baby z HR i jak jest zbyt skompliowane to one juz sie gubia)
Z HR spoko bo mam TECH rozmowy
TECH juz na pamiec znam przebiegi rozmow
15 minut mowia
JulianGangol +67
Zaorana i zmasakrowana swolocz lewacka. Piekna riposta. Panie Mentzen wybrnal pan jak poeta ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polityka #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazpisu #pis #wybory #4konserwy #neuropa #wydarzenia #heheszki #humorobrazkowy
#polityka #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazpisu #pis #wybory #4konserwy #neuropa #wydarzenia #heheszki #humorobrazkowy
#koronawirus
A co to da błaznie jak potem wrócisz do domu z dziadkami?
@tyrytyty: otworzyć wszystko w a niech panikarze zostaną w domu do końca świata.
Komentarz usunięty przez autora
@Fafrocel: nie no, zamiast tego zróbmy z całego państwa wielki obóz koncentracyjny gdzie naczelnik będzie mówił gdzie i kiedy możesz co robić xD
@tyrytyty: Jesteś wolnościowcem czy gościem za tworzeniem gett?
Ostatnio na moje pytanie w podobnym temacie nie odpowiedziałeś- zaczynam Ci liczyć.
Dokładnie tak jak teraz tylko mniej ludzi będzie zamkniętych.
@mrnlkhlk
Komentarz usunięty przez moderatora
tldr każde ludzkie zachowanie indukuje zagrożenie dla innych ludzi, skoro dla każdego człowieka naturalne jest że nie można zamknąć bez popełnienia faktycznej zbrodni człowieka który ma "tylko" 50% szans na popełnienie przestępstwa w przyszłości, tym bardziej nie ma sensu (i moralnej słuszności) poddawanie kwarantannie osoby która ma
Komentarz usunięty przez autora Wpisu