Wpis z mikrobloga

#sejm #aborcja Z tym krajem musi być coś nie tak na skalę światową, skoro ktoś tak chamski, bezwzględny, ciemny światopoglądowo i kompletnie bez wyobraźni z oczami zaślepionymi fundamentalizmem religijnym, uzyskał takie poparcie w społeczeństwie i jest tak blisko wprowadzenia barbarzyńskich wręcz jak na obecne czasy przepisów.
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MateuszHadeusz No i czemu wyzywasz? Czy ja Cie obraziłem?

Jakie argumenty? Ja podałem wyżej, jedyne co odpisałeś to ad hitlerum. Nie odniosłeś się do faktu że w Niemczech aborcja była wskazana w przypadku choroby płodu. Naród musiał być idealny

Dalej do tego się nie odniosłeś a jedyne co to wyzywasz od tumanów i debilow.

Kończę zatem tę "dyskusje" bo argumentów widzę brak jedyne prostacki język i dodaje na #czarnolisto
  • Odpowiedz
@Mikka: mnie rozwala że ten gość nawet nie jest fundamentalistą, po prostu wie co mówić ludziom. Kiedyś Kaczyński pluł na kościół i biskupów bo taka była moda i zbijał na tym kapitał polityczny. Dzisiaj wykorzystuje ludzi którzy gdzieś tam mają poglądy antyaborcyjne praktycznie tylko do robienia szumu. Pamiętasz co było przy okazji Marszu Kobiet? Ordo Iuris wyszło z hardkorowym projektem, Kaczyński w trudnym politycznie momencie udawał że ten projekt popiera,
  • Odpowiedz
@Xtreme2007: nigdy nie twierdziłem że jestem tolerancyjny a wolność słowa to dla mnie podstawa zdrowo funkcjonującego państwa. Także korzystająz z tego powiem tyle, że każdemu wyznawcy żyda na patyku i innym oszołomom życze by jego dziecko urodziło sie na tyle z-----e by odebrać smak życia rodzicom, ale na tyle zdrowe by pożyło chociaż te kilkanaście lat
  • Odpowiedz
@Mikka: Cały postsowiecki blok tak dziala. Silny wodz jezdzi po zakladach krzyczy na dyrektorow i kierownikow, usciska dłon szeregowemu pracownikowi, nie lubi zagranicznego, nowoczesnego , chroni co polskie, mieszka w zwyklym domu... Plebs lubi takie p---------e.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Xtreme2007: chyba, lewagu, nie rozumiesz że prawo do rozszarpania gówniaka na strzępy i spuszczenia resztek w kiblu jest fundamentalnym, podkreślam, FUNDAMENTALNYM prawem każdego cywilizowanego Europejczyka. A zwłaszcza każdej cywilizowanej Europejki.
  • Odpowiedz
Naprawdę trzeba być bardzo ograniczonym życiowio, żeby głosić poglądy, że ludzie, którzy nie chcą decydować się na narodziny dzieci skrajnie chorych i upośledzonych to barbarzyńcy, hitlerowcy, którzy rozrywają guwniaka na strzępy. Chcecie mieć takie dzieci? Droga wolna, nikt Wam nie broni. Każdy uszanuje Wasz wybór, ale uszanujcie może to, że nie każdy człowiek ma ochotę rodzić dziecko, tylko po to by je pochować, albo po to, aby całe jego życie było udręką
  • Odpowiedz
Z tym krajem musi być coś nie tak na skalę światową, skoro ktoś tak chamski, bezwzględny, ciemny światopoglądowo i kompletnie bez wyobraźni z oczami zaślepionymi fundamentalizmem religijnym, uzyskał takie poparcie w społeczeństwie i jest tak blisko wprowadzenia barbarzyńskich wręcz jak na obecne czasy przepisów.

@Mikka: Jak zbierzesz 100 tysięcy podpisów możesz zgłosić do Sejmu, że trzeba sprawdzić czy Ziemia jest płaska. Na tym polega demokracja i ustrój naszego kraju, a
  • Odpowiedz