Aktywne Wpisy
Edenes 0
Potrzebuję rady. Mam jakiegoś niesamowitego pecha. Pod koniec kwietnia skręciłem kostkę w lewej stopie. Teraz chyba 2 dni temu mnie coś ugryzło w kostkę tym razem w prawej stopie. Mieszkam na wiosce i po pokoju latały różne owady, w tym komary. Już 3 dni temu jakoś dziwnie się czułem ,ale stopa jeszcze nie bolała. Z kolei dwa dni temu późno w nocy przy chodzeniu zaczęła mnie nagle boleć prawa noga. Zauważyłem, że

źródło: IMG_20250607_190927
Pobierz
Clermont +18
Czy w jakimś Matriksie żyję? Tysiące plusów pod jakimiś wyrazami wsparcia dla Robercika i głosy oburzenia, że tylko w jakimś bantustanie tak można potraktować legendę xD Przypomnę, że on nie został wyrzucony z reprezentacji, tylko zrezygnował, bo się obraził za odebranie mu funkcji, do której się nie nadawał, a jego przerośnięte ego nie pozwala mu zacisnąć zębów i spróbować udowodnić na boisku i poza nim, że się jednak nadaje. Opaska kapitańska to
Dawno nie widziałem bardziej rakowego wpisu na LinkedIn.
Pamiętajcie jak sytuacja finansowa firmy jest kiepska to przez was bo się opieprzacie.
Na urlopy też wam nie wolno chodzić bo nie będzie miał kto was zastąpić.
Cały urlop to chyba najlepiej wykorzystać po jednym dniu np. środy co dwa trzy tygodnie.
#@$@ jak firma ma problemy z płynnością to pracownik nie ucieknie w siną dal tylko zostanie wywalony bez skrupułów.
źródło: Screenshot_20250322-162733~2
Pobierz2 - p------o, jak firma ma za malo ludzi niech zatrudni nowych. Punkt 2 jest czesto przyczyna punktu 1
3 - tutaj te pania juz totalnie p------o. Jak pracownik ma problemy z wydajnoscia, to firma sama z siebie nie da podwyzki motywacyjnej tylko w-----e xD
Generalnie pracownicy i pracodawcy sa siebie
@Sark: gdyby nie drakońskie podatki w Polsce, l4 które łatwo nadużywać (dlatego bezpłatne wolne, tzw. kacowe w Niemczech, czy
Paniusia odkryła skandal - ludzie pracują żeby zarabiać na życie a nie z nudów, pasji i dla idei xD
PS. "wyciągnąć" xD
pracy
"Czy panna Marta jest grzechu warta..."
Az sie samo cisnie na klawiature, zeby to jedno slowo delikatnie zmienic (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@PurpleHaze: Nie jest
źródło: image
Pobierz@BrakWolnegoLoginu: wysokie koszta pracodawcy, wysokie składki (porównaj to co płaci zwyklak zagranicą i co może za to kupić). Ludzie są mega dymani na hajs, który nie leci na nic poważnego, a do śmieci.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
PobierzA jeżeli firma jest na giełdzie to opcje na zakup akcji