Wpis z mikrobloga

ciężkie jest życie nieatrakcyjnych ludzi. Typiara sobie tylko zagrała w serialu a jest gnojona co najmniej jakby obraziła papieża

@michalgrande: wyłącznie przez frustratów, inceli i im podobnych. Albo inaczej - laska umie grać i ma więcej skillsów w tej materii od 11 ze Stranger Things (Cirilla też pokazała, że umie grać w najnowszej Planecie Małp btw.). Rozumiem, że można jej nie lubić z dowolnych powodów - spoko. Ale żeby marudzić
  • Odpowiedz
ktoś ją wybrał ziomuś, ludzie jednak mieli inne oczekiwania ¯(ツ)

@Aqua_Tofana: Jest świetna. Idealnie pasuje do postapo gdzie nikt nie powinien być piękny. W GoT też fajnie zagrała. Idźcie na instagrama pustaki, tam każdy jest piękny i z 20 filtrami.
  • Odpowiedz
@michalgrande trochę też to zasługa tego, że w grze zupełnie inaczej wyglądała. Jak się człowiek przyzwyczai do pewnego poziomu to nie chce tego zmieniać. Co do reszty to w pełni się zgadzam
  • Odpowiedz
@Pimento: była podobna, tyle wystarczy. Wszyscy narzekacze nie zdają sobie sprawy, że gdyby dostali "idealną cosplayerkę, ale słabą aktorkę", to dopiero byłby kwik na serial. W filmach, w tego typu sytuacjach, musisz iść na kompromisy, a czasem wywalić materiał źródłowy do kosza (względnie, mocno go zmodyfikować), bo o ile pasuje do pierwowzoru, o tyle nie leży w adaptacji.
  • Odpowiedz
  • 11
@michalgrande nie grałem i nie oglądałem, no ale jednak rozumiem troche frustrację ludzi gdy zmienia się coś co już sje utarło. To samo było z wiedzminem. Poza tym ludzie wola oglądać ładnych ludzi na ekranie, nie bez powodu w Hollywood większość aktorow jest atrakcyjna. Jakby widzowie chcieli oglądać brzydkich ludzi to by sobie spoglądali czesciej w lustro. Laska jest niestety winna temu ze przyjęła tr role, bo z pewnością wiedziała że
  • Odpowiedz
Ludzie chyba są po prostu zmęczeni wciskaniem brzydkich przeciętnych ludzi do mediów służących eskapizmowi. Jak będę chciał popatrzeć na brzydkie mordy to wyjdę na dwór w rozrywce chcę widzieć ładnych przyjemnych dla oka ludzi kształtne łaski i facetów z sześciopakiem do których mógłbym aspirowac. Ulanca mogę sobie codziennie w lustrze pooglądać.
  • Odpowiedz
@Aqua_Tofana: nie, w------e mam na ten serial. Pierwszy sezon bardzo mi się nie podobał i żałuję że zrobiłem podejście.

Już lepiej grać w pasjansa niż to oglądać.
  • Odpowiedz