Wpis z mikrobloga

@mat9: najlepsze to byłoby tak dobre dopracowanie AI / Deep Fakes, że nawet uwięziony Stonoga "wypuszczałby" aktualne filmiki demaskujące działania PIS a działacze mieliby mindfucka jak on to robi.
  • Odpowiedz
@mat9: Nie lubię Stonogi, ale chyba wziął jakieś leki na uspokojenie. Bo jak mówi tak spokojnie, bez przekleństw i to co on nie zrobi to da się go słuchać. Jeszcze jakby zamieszczał wszystkie źródła swoich wypowiedzo to byłoby ok.
  • Odpowiedz
@mat9: pamiętam jak 15 lat temu stało się za sprawą działań pisu głośno o dziadku Tuska w Wehrmachcie. Pamiętam jak zemdliło mnie na samą myśl, że ktoś takie rzeczy może wykorzystywać jako argumenty do gnojenia kogoś. Do dzisiaj mam wrażenie, że coś takiego przekracza granicę s-----------a, a grać politycznie na tym może tylko zwykłe bydle. Przykro mi, że polityka w wykonaniu pis właśnie tak wygląda i że ich wyborcy nie
  • Odpowiedz
Zbychu rekin biznesu po prostu założył te swoją telewizje, żeby moc sprzedawać glejt na swobodne przemieszczanie w postaci licencji dziennikarskiej za 250 simoleonów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz