Aktywne Wpisy

MiszczJoda +310
Mirabelki i Mireczki, wypijmy za tych, którzy już z nami nie śmieszkują (╯︵╰,)
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
Dzisiaj mija 10 lat od pamiętnej akcji gdy leżący w izolatce na oddziale transplantologii @gnida84 poprosił na Mirko o kartę SIM z dostawą do szpitala.
Na pomoc ruszyli @QBA__ i @KredaFreda, którzy jechali na wykop party do Poznania i akurat mieli przesiadkę w #katowice i jednonogi ja na półrocznej
źródło: 1000085604
Pobierz
konradpra +10

#plusxtv od wczoraj nie działa mi strona https://plusx.tv/ na polskim IP , jak użyję VPN działa ,, inni odpisuja że im działa na Polskim IP , a jak u was ? , a jeśli wam działa to wiecie co może być przyczyną że u mnie nie ?
:At your provider, DNS usually did not update for more than 24 hours : tak myslałem że dzis wstane i bedzie
to widocznie u mnie ta aktualizacja DNS dłużej trwa ,,czyli czekac aż się zaktualizuje DNS