Moseva Moseva 10.04.2020, 18:37:57 9 + W związku z tym wpisem pytam się:@Pietrzykowski ustatkowałeś się i znalazłeś dziewczynę?@Lebensabschnittpartner spotkałaś się z crushem? zakochał się?@warmweather żyjesz?@Ringkobing napisaeś w końcu tą pracę?@JezusChrystusGang umiesz już coś na egzamin z prawoznwastwa?@Linx420 jest już ciepło na zewnątrz? nadal w----------z 2 k msc na zioło?@Thexil zamknęli Ci projekt i wysłali do domu?@losmarineros jak zabieg?@rzub3r o-------ś znowu to co 5 marca?@WscieknietyWaz jest Ci lepiej w nowym Januszeksie?#pytaniezprzeszlosci
D3rek_ D3rek_ 10.04.2020, 23:06:07 via Zakop 0 + @Moseva: tak, nie spodziewałem się ale mam, i szanuje za zawołanie
k.....y konto usunięte 10.04.2020, 23:10:42 via Wykop Mobilny (Android) 1 + @Moseva: niestety nie, ciągle brakuje mi na to jaj... ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale się zbieram, może w ciągu kolejnego miesiąca się uda
T.....i konto usunięte 10.04.2020, 23:43:59 via Android 1 + @Moseva Zdałem bo wirus mi w tym pomógł ( ͡º ͜ʖ͡º)
JezusChrystusGang JezusChrystusGang 11.04.2020, 02:26:22 1 + @Moseva: ano tak, egzamin xD nie zacząłem ale wszystko jest w planach Dzięki ʕ•ᴥ•ʔ
L.....0 konto usunięte 12.04.2020, 10:02:41 via Android 0 + @Moseva zrób druga edycję jak nie masz nic przeciwko, chętnie bym popytal jeszcze xD
@Pietrzykowski ustatkowałeś się i znalazłeś dziewczynę?
@Lebensabschnittpartner spotkałaś się z crushem? zakochał się?
@warmweather żyjesz?
@Ringkobing napisaeś w końcu tą pracę?
@JezusChrystusGang umiesz już coś na egzamin z prawoznwastwa?
@Linx420 jest już ciepło na zewnątrz? nadal w----------z 2 k msc na zioło?
@Thexil zamknęli Ci projekt i wysłali do domu?
@losmarineros jak zabieg?
@rzub3r o-------ś znowu to co 5 marca?
@WscieknietyWaz jest Ci lepiej w nowym Januszeksie?
#pytaniezprzeszlosci
Dzięki ʕ•ᴥ•ʔ
Op delivered