Aktywne Wpisy

Teuvo +53
ostatnio jak chodziłem po lesie i gadałem do siebie podsumowując życie to doszedłem do wniosku że jednak zbyt surowo siebie oceniałem i jednak wcale nie tak źle zagrałem tymi kartami które dostałem bo chociaż niektóre były dobre to była też cała masa tych złych i niewiele więcej dało się zrobić

Hortennsia +23
Oglądałem kiedyś Amandę od #kiszak i pysznych ziemniaczków. Na początku robiła fajne cosplaye do streamowanych gier.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
źródło: temp_file8491422774735353148
Pobierz

trzymajcie się podczas tej epidemii #koronawirus
źródło: comment_15863404355izWkyobII0Zt7BGZHxZIv.jpg
PobierzLol z mojego rodzinnego domu dojazd do centrum zajmował 20 minut, a ty co, będziesz żył w klatce dla p0Laków całe życie
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_1586351854oagrLvfhz7vj8SfzmUAUBk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1586353750pFoEcy7xLs8BjObR2lsFjA.jpg
Pobierzźródło: comment_1586356816k0PbRPsbaNlC3s2ufU2ujU.jpg
Pobierz@Pjoter_II_Vspanialy: Ale na grzyby to się do lasu chodzi i tak, dom ci do tego niepotrzebny
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1586358272uvkSvlZOAm9oJSE8YkIJOO.jpg
Pobierz