Czas po 10 latach wrócić do Chucka i go sobie odświeżyć. Zapamiętałem go pozytywnie i miło go wspominam. Ciekawe jak go odbiorę teraz po tylu latach i czy dalej będzie się podobał. ( ͡°͜ʖ͡°) #chuck #seriale
@pablosik: ja jestem głupi i nawet jak wracałem z roboty o 1 w nocy i o 6 było wstać to tak z 30min poczytać coś czy coś innego porobić trzeba - żeby nie czuć się jak maszyna ;D
Jasne, jasne. Tak tylko pytam z ciekawości bo nigdy nie przepadałem za tasiemcami ze względu na brak pointy albo rozwlekanie wątków. Wiadomo, każdy ma inne zajawki.
Dwa razy się sparzyłem. Raz to był serial Lost, gdzie już nie było wiadomo co chodzi , a dwa to Californication, gdzie postać nie ewoluowała i kolejne sezony
@pablosik: w sumie kiedys tak mialem, ze szukalem serialu niemalze pod katem tego zeby byl tasiemcem xD. Teraz juz takie ogladanie odcinek za odcinkiem mi sie przejadlo, a Chuck to bardziej taki powrot sentymentalny.
@pablosik: ja ogólni wole luźne rzeczy, np w Chucku nie ma co zbytnio analizować bo zmieniają się detale, wyposażenie mieszania, przeszłość czasem też.... lub w następnym odcinku zapominamy o poprzednim, to takie coś do oglądania nie analizowania
swoją drogą ja często w serialach tego typu wole fillery niż odcinki z głównym wątkiem bo mi się podoba relacja między bohaterami i akcja komedia a nie ciśniecie poważnych spraw
Mam taki pomysł, żeby budować odwrotnie: chodnik i droga dla rowerów poziomo, płasko, bez obniżeń, a na jezdni co posesję robić podjazd i zjazd dla samochodów. Oczywiście łagodny, żeby sobie zawieszeń nie popsuły! ( ͡°͜ʖ͡°) #pedalarze #rower #szosa #polskiedrogi
#chuck #seriale
źródło: comment_1586159036RBIKKykycok6kim6NNp5sA.jpg
Pobierz@theodolit
Jasne, jasne. Tak tylko pytam z ciekawości bo nigdy nie przepadałem za tasiemcami ze względu na brak pointy albo rozwlekanie wątków. Wiadomo, każdy ma inne zajawki.
Dwa razy się sparzyłem. Raz to był serial Lost, gdzie już nie było wiadomo co chodzi , a dwa to Californication, gdzie postać nie ewoluowała i kolejne sezony
swoją drogą ja często w serialach tego typu wole fillery niż odcinki z głównym wątkiem bo mi się podoba relacja między bohaterami i akcja komedia a nie ciśniecie poważnych spraw
Chuck i Castle