Wpis z mikrobloga

• 0
@rorf46 Nie wiem jak Zięba, ale Socha nie jest za przymusem, a czy dorabia do tego jeszcze ideologię lub jakąś teorię spiskową, to mnie jako wolnościowca to nie obchodzi. Tylko komunistę to obchodzi i robi z tego problem, bo zamordyzm i brak wolności słowa jest wpisane w komunizm.
  • Odpowiedz
  • 0
@rorf46 Na pewno lewak chcący zabijać dzieci nie może być wolnościowcem xD

Ty chyba nie rozumiesz, jak poważny jest temat szczepienia. Ostatnio była w Polsacie News pewna pani profesor, wirusolog, ona wytłumaczyłaby ci to ładnie. Choć o takich jak ty nie miała, delikatnie rzecz ujmując, dobrego zdania.

Człowieku, w ostatnim czy przedostatnim roku ok. 40 tys. osób się nie szczepiło (pomijam już Ukraińców), mimo nakazu. Jak widzisz zakaz nic nie daje,
  • Odpowiedz
  • 0
@rorf46 Aborcja to zabójstwo człowieka.

No właśnie, nie jest to dużo, choć ludzie mogą się nie szczepić jak pokazuje przykład Polski.

Nic się nie stanie, a jeśli już, to niewielkie ognisko epidemiczne, które sprawi, że ludzie rzucą się do szczepienia jak to było ostatnio, bo matki zaczęły się bać o swoje dzieci.

W Szwajcarii nie ma przymusu, a ludzie się szczepią.
  • Odpowiedz
@Volki: aha, czyli jak takich przypadków jest mało, to nie są istotne? To pytam - jakie jest twoje stanowisko?

Oczywiście, że jestem przeciwnikiem, bo mogłyby do nas wrócić jakieś choroby typu malaria - o czym zresztą mówiła ta profesor, ale takie głąby jak ty nie zrozumieją i się zasłaniają swoją „wolnościowością”. Kretynizm, a nie wolnościowość. Ty jeszcze dajesz od siebie bonus, bo nazywasz przeciwników Sochy i jej pomysłów komunistami xD
  • Odpowiedz