Aktywne Wpisy
bugzer +684
Całe szczęści, że żyjemy w Polsce i te śmietniki mają sezon trwający tylko kilka miesięcy. Za te dawanie w p---e spod świateł i w--------e ludzi na ulicach nalezy im sie solidny c--j w dupe. Oni serio mysla, że to komus imponuja tak naprawdę kadzy ma ich za debili.
#motoryzacja #motocykle
#motoryzacja #motocykle
drobne_na_taryfe +25
Prawie dwie godziny przy garach w upale ale warto było. Czasem myślę, że niebieski sobie nie zasłużył na taką dziewczynę ( ͡° ᴥ ͡°) #gotujzwykopem #chwalesie #zwiazki
W------i mnie i moją różową z roboty. Oboje pracowaliśmy w branży turystycznej.
Mamy 4600zł kosztów stałych, oszczędności na jakieś 4 miesiące. Ciekawie się zapowiada...
Teraz co chwile się kłócimy, bo różowa nie odłożyła ani k---a grosza - mimo że zarabiała 6500, a ja tylko 4000. Gdyby nie ja to byśmy chyba musieli sprzedać auto i mieszkanie, bo nie mielibyśmy za co żyć.
#zalesie #pracbaza #koronawirus #rozowepaski
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Komentarz usunięty przez moderatora
@Dziadkuje-zielonkem: klasa średnia xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Was już ci politycy tak zaszczuli i zbałamucili, że dla was niedługo klasą średnią będzie robol 3k z 10 letnim Oplem w kredycie xD
Nie, osoba, która połowę pensji r---------a, i nie przeżyje pół roku bez pracy to nie jest kasa średnia.
Poszukajcie innej pracy. W sklepach spożywczych non stop wiszą ogłoszenia. Chyba lepsze to niż stanie w kolejce do mopsu po ryż i mąkę. Jak się wstydzicie przed znajomymi to udajcie się do innej dzielnicy / miasta.
@Devilos:
Ta klasa, do której większość z nas się wpisuje to ubóstwo ukryte. Co widać po dwóch tygodniach kryzysu