Aktywne Wpisy

panthererose +8
Dzisiaj byłam pierwszy dzień w nowej pracy, oczywiście dzień zapoznawczy nie tylko z obowiązkami, ale również z współpracownikami. Wdałam się w rozmowę z dziewczyną starszą ode mnie o 2 lata na temat związków i ogólnie relacji. Powiedziała mi, że zerwali z chłopakiem w kwietniu po 5 latach związku i wspólnego mieszkania u niego. Chciałam wyjść na empatyczną, dlatego zapytałam się jak daje sobie radę i czy jakoś udało jej się zapomnieć. Dziewczyna

CosyGrave +38

Ojciec narodu czuwa.
#neuropa #polityka #tusk #bojowkadonaldatuska #rigcz #patriotyzm #bekazpisu #bekazprawakow #covid19 #koronawirus
@Lipathor: Innymi słowy był za słaby, żeby przeforsować kogoś innego, prawda?
@KonradLuzik: w sumie tego nie wiemy, mogli chciec kogokolwiek i Tusk zaproponował najlepszego :)
@Lipathor: Proszę Cię, miałobyć bez partyjnych przekazów dnia xD Tak z ręką na sercu, patrząc sobie w oczy w lustrze, jesteś w stanie powiedzieć, że Angela Merkel rezygnuje ze stanowiska na rzecz zostania prezydentem (he he he ) UE?
Swoją drogą to już "strażnik żyrandola" albo "długopis" mają większą
@KonradLuzik: tak, jak najbardziej
@KonradLuzik: z Tuskiem PO mogła osiągnąć gorszy wynik niż bez, pisowska propaganda ciągle by w niego je*ała, a tak ten ich festiwal gówna i kłamstw się trochę rozmył
@Lipathor: No dobra. Tutaj możemy zakończyć dyskusję.