Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +342
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz
ibleedforyou +1
Moglibyście być z osobą z którą nie macie wspólnych tematów, mało piszecie ze soba a na żywo głównie jest cisza? xd

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Linka konkretnego nie mam, bo sobie i rodzince zawsze kupuje w jednym komisie na końcu miasta , gdzie mają sprzet odkupiony po firmach. Osobiście jednak mogę polecić serie ThinkPad ,albo stacjonarki Dell . A jak do neta to zastosuj mój patent o wygraj tam jakis prosty linux więc nawet na Windows się oszczędzi #cebulamotzno
@elf_pszeniczny: z monitorem wyjdzie jakieś 120 max xD
Ja swojego starego, płaskiego, w pełni sprawnego monitora za 10zl nie mogę sprzedać na OLX xD
@saakaszi: no rodzice którzy mieli minimum dwojke dzieci. Jak dziecko bylo jedno to dopiero można było odkładać od chyba września.
@Andreth: No to masz gwarantowane 500 zł na KAŻDE kolejne dziecko, CO MIESIĄC. Komputer "do internetu" to koszt 150-200 zł jednorazowo. Po cholere Ci jeszcze dodatkowa zapomoga od państwa?