SkowyrnyKarmazyn
SkowyrnyKarmazyn
3259
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
nadmuchane_jaja
@SkowyrnyKarmazyn: serio w 40 milionowym kraju nie znaleźli chociażby jednej osoby z energią, wiedzą i empatią? dramat x100
655
Harry19911
413
zourv
@SkowyrnyKarmazyn ej szkoda mi tej babki :(
18
robertx
erio w 40 milionowym kraju nie znaleźli chociażby jednej osoby z energią, wiedzą i empatią? dramat x100

@nadmuchane_jaja: Pewnie by znaleźli ale chcieli, żeby dzieci czuły się jak w szkole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
15
kielbasa_z_cebula
@SkowyrnyKarmazyn: to to samo ;o
9
nototenteges
@nadmuchane_jaja: myślisz, że szukali? pewnie po znajomości ją wzięli bo mąż w pisie xd
9
hellyea
9
Anakee
@SkowyrnyKarmazyn: ona jest tam za karę?
3
a.....d
a.....d
@nadmuchane_jaja: serio myślisz że to były kryteria a nie znajomości? xD
3
NateNiggers
@SkowyrnyKarmazyn: gdy o----------z jakiś szajs ku chwale karakana
3
dingi_dong
@nadmuchane_jaja: no nie, bo najpierw się zesrali na wszystkich nauczycieli (tak jak cały wykop.pl XD) podczas strajku, a teraz nagle się obudzili z ręką w nocniku XD
3
elLimon
@SkowyrnyKarmazyn Jak dziś widziałem tego mema z dołu to jakoś od razu mi się to skojarzyło z tą babą i zdziwiło mnie że nikt na to nie wpadł.
2
nu3ns
@zourv Mi w jakiś dziwny sposób też
2
Mirek007
@nadmuchane_jaja: normalnie ludzie, którzy sobą coś reprezentują nie chcą mieć nic wspólnego z obozem władzy
2
doogroo2
@SkowyrnyKarmazyn: Złoooooootooo!!!
1
leftfinger
serio w 40 milionowym kraju nie znaleźli chociażby jednej osoby z energią, wiedzą i empatią?

@nadmuchane_jaja: znaleźli, ale wszyscy odmówili, bo mają energię, wiedzę i empatię.
1
skrzypas84
skrzypas84
Więcej plusów. Nowe rozdanie mema z kolargolem ( ͡º ͜ʖ͡º)
0
Promymir
@SkowyrnyKarmazyn Szesnaście
0
kawior2007
@nadmuchane_jaja: oczywiście że by znaleźli, ale przecież nie o to chodziło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0