Aktywne Wpisy
kimikini +97
ktos tu pracuje w SH w ktorym ktos wpadl na pomysl ze programsita ma byc na kamerce przez 8h non stop zeby bylo widac czy pracuje?
nie chce narazie pisac nazwy firmy zeby nie krecic gownoburzy poki sie faktycznie nie zacznie
polski SH ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #programista15k
nie chce narazie pisac nazwy firmy zeby nie krecic gownoburzy poki sie faktycznie nie zacznie
polski SH ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracait #programista15k
Metodzik +249
=====================[DARMOWA GRA NA EPIC]===================
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Z tego co wiem od współpracownika, L4 było pretekstem, a Janusz miał na mnie plan od dłuższego czasu. O reszcie się dowiem dziś.
Serdeczne ha tfu januszom (。◕‿‿◕。)
#pracbaza #januszebiznesu
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@hiro95: czekaj, co? Pracodawca sam ci kazał iść na L4?
@hawudepeel: nie ma żadnego kryzysu
@Ludwik_VI: Napisał, że szukał pretekstu. No to zamierzał go zwolnić to po co mu było l4 jak to i tak nie może być oficjalny powód zwolnienia
@carnaval: umiem.
@Amerykanski-Naukowiec: jakie państwowe, jakie niczyje, jakie ZUSu xD To pieniądze każdego z nas, które co miesiąc musimy oddawać.
@Glikol_Propylenowy:
@majkaro:
I jak ma byc w tym kraju dobrze, jak wasze wysrywy (ktore nota bene namawiaja do oszustw) sa tak mocno plusowane? Zdajecie sobie sprawe, ze wszyscy musza sie zlozyc na te swiadczenia? Przez rok pracy odlozycie w zusie kase, ktora starcza na
Kto tam wypisywał L4? Pewnie pediatria.
@Glikol_Propylenowy: ah, te gimnazjalne porady <3