Wpis z mikrobloga

Jesteś potwornym naiwniakiem

@onuceSzatana: nie no spoko. matki zakładające działalność z wysokim wynagrodzeniem przed przejściem na zwolnienie lekarskie też jest w pełni legalne. A to, że robią to tylko po to, żeby wyciągać kasę z systemu to luzik. Mogą nawet nic nie robić. W końcu jest legalne.

Jesteś kompletnym idiotą, jeśli nie widzisz nic złego w tym zdaniu:

Ciągnij dalej to L4, najlepiej u psychiatry. Nie ma się co pieścic z
@hiro95: Nie przejmuj się Mirku. Dobrze, że dowiedziałeś się o tym wcześniej - masz niepowtarzalną szansę, czas zarazy spędzić na L4. A później znajdziesz inną pracę. Na pewno nie gorszą. W najgorszym przypadku trafisz do podobnego janusza. Wyjdzie Ci na dobre, czasem trzeba dostać takiego kopniaka, aby się nieco ogarnąć( ͡° ͜ʖ ͡°) Póki co odpoczywaj na L4 i miej wyjebkę o na janusza.
@onuceSzatana: janusz rucha mirka a kilku idiotów mówi mu, żeby zachował się dokładnie tak samo.
"idź do lekarza, powiedz, że cię coś boli, dostaniesz L4 i się wszyscy zrzucimy. Najlepiej psychiatrę ale może być cokolwiek, tylko dobrze nakłam". gardzę takimi zerami jak ty, januszami.
@hiro95: lol xD u mnie w NL nie ma roboty to kierownik mówi jasno - idźcie na urlopy, a jak nie macie to na L4 xD ja wracam akurat z ponad 2 tygodniowego L4 bo mi się po prostu nudzi w domu. A L4 tutaj wygląda tak, że nie idziezs do lekarza tylko dzwonisz do pracy i mówisz że jesteś chory i że Cię nei będzie. W tej chwili tego nie
@onuceSzatana: zdziwisz się, przecież można l4 przedłużać, najgorsze jest to, że jak myślisz o społeczeństwie, nie dasz takiego bezsensownego zwolnienia, to pacjent któremu się ono nie należy tylko cię zbluzga, a potem pójdzie do starszego lekarza który ma wszystko w piździe i na totalnym #!$%@? pyknie mu zwolnienie...
a potem to ja będę ten #!$%@? nieempatyczny lekarz xD polaczki to gówno