Aktywne Wpisy
Metodzik +258
=====================[DARMOWA GRA NA EPIC]===================
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
Deus Ex: Rozłam ludzkości oraz The Bridge za D̲A̲R̲M̲O̲ w EPIC
OCENA
METASCORE: metascore: / user score: Deus Ex: Rozłam ludzkości 84/8.0 | The Bridge 74/7.4
STEAM: Deus Ex: Rozłam ludzkości w większości pozytywne (28,30 ocen) | The Bridge Bardzo pozytywne (3,283 ocen)
DATA WYDANIA:
Deus Ex: Rozłam ludzkości 23.08.16
The Bridge 11.02.13
AKTUALNE❗ do 21.03 godzina 16:00
Jeżeli chcesz chcesz być dodany/a do listy osób wołanych
hotshops_pl +1713
Eh mirki szef chce mnie zwolnić bo nie wyrabiam z #rozdajo a ja dopiero się ucze...
Do wygrania dziś będzie Tablet Graficzny huion dla osób potrzebujących podszkolić się np. w Corelu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak więc z racji zbliżającej się wiosennej wyprzedaży na Amazon i innych sklepach która rusza w Poniedziałek 18 Marca robimy #rozdajo
HotShops.pl- to portal, w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje, kupony
Do wygrania dziś będzie Tablet Graficzny huion dla osób potrzebujących podszkolić się np. w Corelu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak więc z racji zbliżającej się wiosennej wyprzedaży na Amazon i innych sklepach która rusza w Poniedziałek 18 Marca robimy #rozdajo
HotShops.pl- to portal, w którym codziennie pojawią się najgorętsze promocje, kupony
Z tego co wiem od współpracownika, L4 było pretekstem, a Janusz miał na mnie plan od dłuższego czasu. O reszcie się dowiem dziś.
Serdeczne ha tfu januszom (。◕‿‿◕。)
#pracbaza #januszebiznesu
Komentarz usunięty przez autora
@onuceSzatana: nie no spoko. matki zakładające działalność z wysokim wynagrodzeniem przed przejściem na zwolnienie lekarskie też jest w pełni legalne. A to, że robią to tylko po to, żeby wyciągać kasę z systemu to luzik. Mogą nawet nic nie robić. W końcu jest legalne.
Jesteś kompletnym idiotą, jeśli nie widzisz nic złego w tym zdaniu:
@Bij00u: chętnie się dorzucę do lewego L4. chodźmy wszyscy, kase się dodrukuje.
"idź do lekarza, powiedz, że cię coś boli, dostaniesz L4 i się wszyscy zrzucimy. Najlepiej psychiatrę ale może być cokolwiek, tylko dobrze nakłam". gardzę takimi zerami jak ty, januszami.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NiedzielnyMirek: potem płaci ZUS
a potem to ja będę ten #!$%@? nieempatyczny lekarz xD polaczki to gówno