Wpis z mikrobloga

@stirLitzz: Już zaczyna się gwiazdorzenie. Ja rozumiem, że jest dobrym napastnikiem, nawet bardzo dobrym, ale jak widać co za dużo (pieniędzy) to nie zdrowo. Nie chce tu bronić tylko jednej ze stron ale dla mnie za takie zachowanie powinien rzeczywiście zostać odsunięty od kadry. W niej przecież i tak nie ma takich asystentów jakich ma w Borusii, a te kilka bramek, które strzelił tak naprawdę nie dały nam niczego. Sodówka
  • Odpowiedz
@Kamil0s: Lewandowski ostatnio bardzo gwiazdorzy. Wydaje mi się, że duży wkład w to ma Kucharski, który zrobił z siebie debila ogłaszając transfer do Bayernu :). Błaszczykowski już za to, że odmówił przyjazdu powinien zostać wyrzucony, rok wcześniej bilety. Odsunięcie Lewandowskiego mogłoby nawet dużo dać kadrze. Wolę średni zespół bez takich "gwiazd".
  • Odpowiedz
@stirLitzz: @Kamil0s: nie wasze pieniądze więc się tak nie gorączkuje. Najbardziej tabloidowy i polaczkowaty portal w internecie robi jak zwykle z igły widły. Lewy i Kuba NA PEWNO nie wylecą z kadry, a PZPN jakoś tę sprawę załatwi.
  • Odpowiedz
@stirLitzz: Lewandowski nie dostaje pensji w kadrze, więc dlaczego ma brać udział za darmo w spocie z którego korzyści finansowe ma tylko PZPN? Powiedział, że jeśli w reklamie miałaby być cała kadra to wtedy mógłby tam być i on- ja się z tym zgadzam. Poza tym nie nazwałbym go pogromcą San Marino, a jednym z topowych graczy, który miał realne szanse na zdobycie złotej piłki.
  • Odpowiedz
@stirLitzz: jakieś potwierdzenie? bo z tego co wiem to kasa jest za awans i dla takiego Lewandowskiego to grosze, bo i nie o pieniądze chodzi w graniu dla swojego kraju. Zupełnie inną sprawą jest darmowe użyczenie wizerunku.
  • Odpowiedz
@rerwen: Trochę nieaktualne, z początku 2012 roku.

Zwycięstwo w meczu z Mołdawią (1:0) - 200 tys. zł do podziału

Zwycięstwo w meczu z Norwegią (1:0) - 200 tys. zł do
  • Odpowiedz