Aktywne Wpisy
Jestem teraz na wakacjach all inclusive w Turcji i naszły mnie takie przemyślenia, że ludzie są po prostu okropni i ohydni (oczywiście nie wszyscy, ale chyba większość) :
Chamstwo na każdym kroku, przepychanie się, wpychanie w kolejki,
Patrzenie się chamsko na cycki i dupe w stroju kąpielowym, to że jestem na basenie nie znaczy że chce abyś się na mnie wpatrywał,
Traktowanie innych jak śmieci, zero przepraszam, dziękuję, proszę,
Branie ogromnych ilości jedzenia i picia po to żeby zostawić innym do posprzątania i wyrzucenia,
Walki o leżaki i miejsca do siedzenia, gonitwy i kłótnie z innymi,
Chamstwo na każdym kroku, przepychanie się, wpychanie w kolejki,
Patrzenie się chamsko na cycki i dupe w stroju kąpielowym, to że jestem na basenie nie znaczy że chce abyś się na mnie wpatrywał,
Traktowanie innych jak śmieci, zero przepraszam, dziękuję, proszę,
Branie ogromnych ilości jedzenia i picia po to żeby zostawić innym do posprzątania i wyrzucenia,
Walki o leżaki i miejsca do siedzenia, gonitwy i kłótnie z innymi,
haha123 +178
Jest i nowa projekcja ludności. 14,5 miliona w 2100 roku.
W projekcji założono, że współczynnik dzietności w latach 2024-2100 wyniesie 1,30.
Tymczasem w 2023 r. wyniósł on 1,16.
Podobnie zawyżona jest liczba urodzeń. Projekcja przyjęła:
W projekcji założono, że współczynnik dzietności w latach 2024-2100 wyniesie 1,30.
Tymczasem w 2023 r. wyniósł on 1,16.
Podobnie zawyżona jest liczba urodzeń. Projekcja przyjęła:
Pracujemy nad dodaniem szczegółowych opisów zawodów i umiejętności na https://whoonid.com żeby trochę ułatwić wam #naukaprogramowania i nie tylko
Planujemy też dodać grafikę dla każdego zawodu. Zdecydowaliśmy się na żartobliwy styl rodem z memów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I tak pierwszy "sneak peak" z wczesnych prac, czy potraficie zgadnąć jakie zawody informatyczne kryją się pod przedstawionymi obrazkami?
#programista15k #pracait #programistyczneheheszki #whoonid
1 - stary no-life
2 - ćpun ma jazdę
3 - stary noob
4 - incel-kawosz
Co wygrałem? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora