Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Mawid_Dotyka: to nowe lampy

@SpalaczBenzyny: firma ale wiesz jak to działa, założysz lampy a przegląd za pół roku, jedziesz na przegląd a tam się okazuje, że coś nie teges, zwrotu już nie zrobisz

Ja przygotowuje swoje auto do rejestracji w PL, kiere zostawiam bo to i tak "fun car" raczej nie daily
  • Odpowiedz
@Da_R_ecky: ja kupiłem prawdopodobnie z tej samej aukcji (sprzedawca z Bydgoszczy?) i aż dziś podjadę na stacje kontroli ustawić światła po wymianie, zobaczymy co diagnosta powie.
  • Odpowiedz
  • 0
@gpawelpl: tak, dokładnie ten. co ciekawe na lampach jest wybite LHD i RHD jak mi brat podesłał więcej fotek, organoleptycznie sprawdzę dopiero w weekend bo w trasie jestem
  • Odpowiedz
@Da_R_ecky no byłem na stacji diagnostycznej. Moje lampy są EU, czyli lampa kierowcy świeci _/

Ustawienie lamp 20 zł przy czym regulacja jednej lampy (DEPO) przeskakuje przy maksymalnym ustawieniu więc idealnie się nie da jej ustawić. Diagnosta ustawił maksymalnie by nie przeskoczyło.

Lampy są więc w porządku.
  • Odpowiedz
  • 0
@gpawelpl: wczoraj zaraz po przyjeździe do domu sprawdziłem na szybko pod akumulatorem, moje też świeca jednak w miarę ok ale co do ustawienia do dowiem się już na SKP, temat do zamknięcia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz