Wpis z mikrobloga

ja z moja dziewczyna nie jestesmy homo a mimo wszystko przydalby nam sie zwiazek partnerski.

@karer: protip - jest taka umowa w kodeksie rodzinnym i opiekuńczym, jeżeli to poważny związek to mogłaby pomóc. A jeśli nie jesteście ze sobą na tyle na poważnie, aby się ożenić to chyba dacie radę kilka tygodni popisać smski.
taka para nie jest na tyle poważnym związkiem, aby respektować go prawnie.

@terwer358: A to dlaczego? Małżeństwo z 1-miesiącznym stażem jest bardziej respektowane prawnie niż np. związek homoseksualny z 5-letnim stażem?

Już bardziej kredyt na lodówkę łączy niż przygodne trzymanie się za rączkę.

To dlaczego loty przysługują małżeństwom, a nie osobom z kredytem? Wyginasz się bardziej niż Sasha Grey, ale nic z tego nie będzie.
A to dlaczego? Małżeństwo z 1-miesiącznym stażem jest bardziej respektowane prawnie niż np. związek homoseksualny z 5-letnim stażem?

@Logytaze: ba, nawet gdybyś 50 lat był, to 2 dniowe małżeństwo jest lepsze.

Wyginasz się bardziej niż Sasha Grey, ale nic z tego nie będzie.

chyba już ci mózg zachlapało z tej frustracji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ba, nawet gdybyś 50 lat był, to 2 dniowe małżeństwo jest lepsze.

@terwer358: Bo?

chyba już ci mózg zachlapało z tej frustracji ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A teraz zrób fikołka z klaśnięciem. Widzę, że twoje erystyczne umiejętności zatrzymały się na etapie rzucania kupą w oponenta.
protip - jest taka umowa w kodeksie rodzinnym i opiekuńczym, jeżeli to poważny związek to mogłaby pomóc. A jeśli nie jesteście ze sobą na tyle na poważnie, aby się ożenić to chyba dacie radę kilka tygodni popisać smski.

@terwer358: protip: nie chce malzenstwa bo rodzi to pewne rzeczy ktorych nie chce.
skoro nie traktujesz tego związku na tyle poważnie, żeby powiązać go z konsekwencjami to tym bardziej nie jest to powód, aby państwo regulowało konkubinat.

@terwer358: nie chce zeby panstwo #!$%@? sie w moj zwiazek. To jest dla mnie problem a nie zwiazek