Jak #niebieskipasek to wiadomo, że jak praca, to #programowanie, ale jakie sa dobre perspektywy pracy dla różowych pasków? oczywiście wiem, że nic nie stoi na przeszkodzie by tez wzięła się za programowanie, ale jednak mało z nich uważa, że by się w tym odnalazła. Jaki jest różowy odpowiednik #programista15k? #grafik8k ? #psychoterapeuta12k ?
@Obsrana_D--a_Biskupa: przecież też mogą być programistkami, naprawdę nic nie stoi na przeszkodzie. Do niektórych firm pewnie nawet łatwiej im się dostać, bo stawiają na diversity.
@rotflolmaomgeez: typie, jaki z tego argument XD to stwierdzenie faktu, nie utwardznie zdania, że kobiety nie powinny/ nie nadają się XD z jakiegos powodu ponad 90% IT to mężczyźni
@rotflolmaomgeez: no to super, pozdrów ode mnie. Nie mam k---a jednak pojęcia, co to ma do tego, że PONAD 90% IT TO MĘŻCZYŹNI, I RÓŻOWA W IMIENIU KTÓREJ PYTAM TU O PERSPEKTYWY ZAWODOWE, TEŻ K---A NIE CHCE TAK PRACOWAĆ
@Obsrana_D--a_Biskupa: biznes anali-tyczka, testerka ręczna, pm, scrum majsterka. Ja pracuję w jakimś chorym miejscu gdzie w zespołach są po 2 kobiety (⌐͡■͜ʖ͡■) Nawet programistki.
#perspektywa #rozowepaski #pracbaza
Komentarz usunięty przez moderatora
to stwierdzenie faktu, nie utwardznie zdania, że kobiety nie powinny/ nie nadają się XD
z jakiegos powodu ponad 90% IT to mężczyźni
Ja pracuję w jakimś chorym miejscu gdzie w zespołach są po 2 kobiety (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) Nawet programistki.