Wpis z mikrobloga

Jak śmieszą, jak bawią Wykopki określające swoją własną atrakcyjność jako 7-8/10.
Zdajecie sobie sprawę, że mężczyzna oceniany przez kobiety średnio na 8/10, dostaje od nich regularną dawkę walidacji? Kobiety regularnie przypominają Chadom, o ich wysokiej wartości którą dla nich stanowią. Od początku mojej "działalności" na Wykopie napisało do mnie już chyba ponad 50 osób. Z tego około 30, prosiło o ocenę atrakcyjności twarzy. Na te mniej więcej 30 osób, tylko 1 oceniłem na 8/10, a więc tylko jedna osoba była Chadem. Ale u niego, serio ciężko było się do czegokolwiek przyczepić. Bardzo duża maskulinizacja twarzy, szeroka żuchwa, prominentne kości jarzmowe, wklęsłe policzki.
Absolutna większość plasowała się w przedziale 4-6, czyli w kategorii "normik".

Kto twierdzi, że jesteś przystojny? Kobiety będące potencjalnymi partnerkami? Czy Ty i Twoja babcia?
Odpowiedz sobie na poniższe pytania:
-Czy kobiety traktują Cię jako kogoś fizycznie dla nich atrakcyjnego?
-Czy masz wrażenie, że pojawiasz się na radarze dziewczyn, ZANIM to Ty do nich zagadasz?
-Czy może jesteś niewidzialny dla kobiet dopóki Ty sam nie wyjdziesz z inicjatywą?
-Czy na ulicy/ w pracy/ na uczelni, dostajesz od kobiet spojrzenia? Kokieteryjne spojrzenia? Spojrzenia które sprawiają, że czujesz się dobrze. Spojrzenia które sprawiają, że czujesz się wartościowym mężczyzną?

To właśnie jest najprostszy test własnej atrakcyjności.( ͡ ͜ʖ ͡)
#wzrost #przegryw #blackpillraw #blackpill ##!$%@? #manlet #bluepill #podrywajzwykopem #tfwnogf #redpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
Pobierz
źródło: comment_1584083085e6bsEJHOqXJJtGrSKHM07k.jpg
  • 90
@Blackpill_RAW: bo Wy czarnopigułkowcy podchodzicie do tematu tak bardzo od dupy strony, że ręce opadają. TAK - jeżeli ustawimy facetów nagich w rządku (czy jak to wygląda na tinderze) to przeważająca większość zostanie oceniona jako poniżej średniej, przykuje uwagę kobiety może 10-20%. Ale świat tak nie wygląda i istnieje coś takiego jak contextual alpha. Hipergamia oznacza szukania najlepszej możliwej opcji tu i teraz a nie na całym świecie i przez
@looksdontmatter: mi czym alpha widow jest nie tłumacz, ja tylko zwracam uwagę, że opieranie się na tym co kobieta myśli o facecie kiedy spojrzy na randomowe zdjęcie faceta czy zobaczy go na ulicy ma mocno ograniczony sens. Bo w tej kategorii: nagi facet w oderwaniu od jakichkolwiek innych przymiotów rzecyzwiście oceniony na 7-8/10 to będzie jakiś 1% z nas.
@JimNH777: Mam wrażenie, że twój wpis nic nie wnosi. Niski, pryszczaty gitarzysta super zespołu rockowego mógłby zaprosić na backstage nawet kilka fanek i mieć je jak chce. Czy to coś zmienia?
5/10 definiujemy jako przeciętność. To to czego jest najwięcej.

@Blackpill_RAW: Policz, czy to prawda:
1 - 10
2 - 9
3 - 8
4 - 7
5 - 6

Czyli przeciętna to 5,5 - Pięć i pół. Nie pięć.
Bo przecież nie ma oceny 0/10, nie?

A z racji że nie ma w ocenach połówek, to "przeciętny" to zarówno 5 jak i 6
Taki gorszy przeciętny i lepszy przeciętny - nie