Aktywne Wpisy
andale +81
SmadnyMnich +383
#bekazkonfederacji #bekazprawakow Mentzen u Rymanowskiego : "Wolałbym, żeby w trakcie wojny kobiety nie ginęły w okopach, bo to byłaby bezsensowna strata ich życia."
Kolejny raz napluł w ryj większości swoich wyborców, możecie se zdychać na wojnie, bo na froncie tylko śmierć mężczyzny ma sens xD
Akcja od 24:27 #polityka
Kolejny raz napluł w ryj większości swoich wyborców, możecie se zdychać na wojnie, bo na froncie tylko śmierć mężczyzny ma sens xD
Akcja od 24:27 #polityka
Zdajecie sobie sprawę, że mężczyzna oceniany przez kobiety średnio na 8/10, dostaje od nich regularną dawkę walidacji? Kobiety regularnie przypominają Chadom, o ich wysokiej wartości którą dla nich stanowią. Od początku mojej "działalności" na Wykopie napisało do mnie już chyba ponad 50 osób. Z tego około 30, prosiło o ocenę atrakcyjności twarzy. Na te mniej więcej 30 osób, tylko 1 oceniłem na 8/10, a więc tylko jedna osoba była Chadem. Ale u niego, serio ciężko było się do czegokolwiek przyczepić. Bardzo duża maskulinizacja twarzy, szeroka żuchwa, prominentne kości jarzmowe, wklęsłe policzki.
Absolutna większość plasowała się w przedziale 4-6, czyli w kategorii "normik".
Kto twierdzi, że jesteś przystojny? Kobiety będące potencjalnymi partnerkami? Czy Ty i Twoja babcia?
Odpowiedz sobie na poniższe pytania:
-Czy kobiety traktują Cię jako kogoś fizycznie dla nich atrakcyjnego?
-Czy masz wrażenie, że pojawiasz się na radarze dziewczyn, ZANIM to Ty do nich zagadasz?
-Czy może jesteś niewidzialny dla kobiet dopóki Ty sam nie wyjdziesz z inicjatywą?
-Czy na ulicy/ w pracy/ na uczelni, dostajesz od kobiet spojrzenia? Kokieteryjne spojrzenia? Spojrzenia które sprawiają, że czujesz się dobrze. Spojrzenia które sprawiają, że czujesz się wartościowym mężczyzną?
To właśnie jest najprostszy test własnej atrakcyjności.(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#wzrost #przegryw #blackpillraw #blackpill ##!$%@? #manlet #bluepill #podrywajzwykopem #tfwnogf #redpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
Wmówisz sobie że będziesz przystojny ale nje wykorzystasz tego nie zaruchasz mówiąc kolokwialnie
Nasz wykopowy mistrsz blackpilla po prostu pokazuje blackpill
Nie jesteś przystojny? nie masz co liczyć na ładną dziewczynę to jest właśnie esencja blackpilla
Pokazuje świat takim złym jakim jest
Tak pojawiam się na radarze.
Tak dostaje spojrzenia np. w pociągu i na ulicy
Zagadują do mnie na tinder 8+/10.
Średnio czuję się dobrze bo mnie to autystycznie przytłacza.
Mam ekspozycję górnych powiek.
Dwa razy w życiu słyszałem komplementy od kobiet odnośnie moich oczu.
Ale prawdopodobnie mój przypadek jest wyjątkowy. Ocena mojej mordy to będzie rozrzut od 6/10 do 10/10. Indywidualny przypadek. Bo jak na tinderze robię takie pozy, że ukrywam
Jesteś po prostu bluepillowcem
@AnonPies: Zatem co to za różnica? Ktoś się ze sobą dobrze czuje i ma o sobie wysokie mniemanie.
@AnonPies: Świat wg Twojego rozumowania kręci się tylko wokół ruchania? Jeśli ktoś nie ma kompleksów na swoim punkcie i zwyczajnie przez to jest szczęśliwy to Twoja powinnością jest
@MaciasP Czy normalna? Jak nie jesteś brzydki (a najlepiej powyżej przeciętnej), to może i tak, tylko kobiety są dużo bardziej brutalne w ocenie wyglądu od mężczyzn
@Blackpill_RAW Mnie bardziej śmieszą ludzie, którzy dostają pozytywny
@Blackpill_RAW: Dokladnie, photofeeler to algorytm, PROGRAM komputerowy. I jako program komputerowy nie ma takiego samego gustu jak ludzie, czego dobitnym dowodem jest to, co napisałeś
Komentarz usunięty przez autora
Manu Ross to tzw pretty boy lub jb slayer
Jb - jail bait
Czyli bardzo atrakcyjne wyzywające dziewczyny między 15-18 rokiem życia. Tego typu dziewczynki jaraja się takimi właśnie ładnymi chłopcami
Kariera pretty boya jest krótka o czym ostatnio pisałem