Wpis z mikrobloga

Jak śmieszą, jak bawią Wykopki określające swoją własną atrakcyjność jako 7-8/10.
Zdajecie sobie sprawę, że mężczyzna oceniany przez kobiety średnio na 8/10, dostaje od nich regularną dawkę walidacji? Kobiety regularnie przypominają Chadom, o ich wysokiej wartości którą dla nich stanowią. Od początku mojej "działalności" na Wykopie napisało do mnie już chyba ponad 50 osób. Z tego około 30, prosiło o ocenę atrakcyjności twarzy. Na te mniej więcej 30 osób, tylko 1 oceniłem na 8/10, a więc tylko jedna osoba była Chadem. Ale u niego, serio ciężko było się do czegokolwiek przyczepić. Bardzo duża maskulinizacja twarzy, szeroka żuchwa, prominentne kości jarzmowe, wklęsłe policzki.
Absolutna większość plasowała się w przedziale 4-6, czyli w kategorii "normik".

Kto twierdzi, że jesteś przystojny? Kobiety będące potencjalnymi partnerkami? Czy Ty i Twoja babcia?
Odpowiedz sobie na poniższe pytania:
-Czy kobiety traktują Cię jako kogoś fizycznie dla nich atrakcyjnego?
-Czy masz wrażenie, że pojawiasz się na radarze dziewczyn, ZANIM to Ty do nich zagadasz?
-Czy może jesteś niewidzialny dla kobiet dopóki Ty sam nie wyjdziesz z inicjatywą?
-Czy na ulicy/ w pracy/ na uczelni, dostajesz od kobiet spojrzenia? Kokieteryjne spojrzenia? Spojrzenia które sprawiają, że czujesz się dobrze. Spojrzenia które sprawiają, że czujesz się wartościowym mężczyzną?

To właśnie jest najprostszy test własnej atrakcyjności.( ͡ ͜ʖ ͡)
#wzrost #przegryw #blackpillraw #blackpill ##!$%@? #manlet #bluepill #podrywajzwykopem #tfwnogf #redpill #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
B.....W - Jak śmieszą, jak bawią Wykopki określające swoją własną atrakcyjność jako 7...

źródło: comment_1584083085e6bsEJHOqXJJtGrSKHM07k.jpg

Pobierz
  • 90
@venividi po co uważać siebie za przystojnego jeżeli obiektywie taki nie będziesz
Wmówisz sobie że będziesz przystojny ale nje wykorzystasz tego nie zaruchasz mówiąc kolokwialnie
Nasz wykopowy mistrsz blackpilla po prostu pokazuje blackpill
Nie jesteś przystojny? nie masz co liczyć na ładną dziewczynę to jest właśnie esencja blackpilla
Pokazuje świat takim złym jakim jest
@Blackpill_RAW
Tak pojawiam się na radarze.
Tak dostaje spojrzenia np. w pociągu i na ulicy
Zagadują do mnie na tinder 8+/10.
Średnio czuję się dobrze bo mnie to autystycznie przytłacza.
Mam ekspozycję górnych powiek.
Dwa razy w życiu słyszałem komplementy od kobiet odnośnie moich oczu.
Ale prawdopodobnie mój przypadek jest wyjątkowy. Ocena mojej mordy to będzie rozrzut od 6/10 do 10/10. Indywidualny przypadek. Bo jak na tinderze robię takie pozy, że ukrywam
po co uważać siebie za przystojnego jeżeli obiektywie taki nie będziesz

@AnonPies: Zatem co to za różnica? Ktoś się ze sobą dobrze czuje i ma o sobie wysokie mniemanie.

Wmówisz sobie że będziesz przystojny ale nje wykorzystasz tego nie zaruchasz mówiąc kolokwialnie

@AnonPies: Świat wg Twojego rozumowania kręci się tylko wokół ruchania? Jeśli ktoś nie ma kompleksów na swoim punkcie i zwyczajnie przez to jest szczęśliwy to Twoja powinnością jest
venividi - > po co uważać siebie za przystojnego jeżeli obiektywie taki nie będziesz
...

źródło: comment_1584092718mXqKHRFSBbYH3S3BoHyt20.jpg

Pobierz
czyli jak się do mnie uśmiechają na ulicy, same zagadują w klubach itp. to już jestem chadem? Myślałem że to normalna interakcja między ludźmi, które się zdarza każdemu kto się nie użala się nad sobą w piwnicy xd

@MaciasP Czy normalna? Jak nie jesteś brzydki (a najlepiej powyżej przeciętnej), to może i tak, tylko kobiety są dużo bardziej brutalne w ocenie wyglądu od mężczyzn

@Blackpill_RAW Mnie bardziej śmieszą ludzie, którzy dostają pozytywny
Nie miałem do czynienia osobiście z photofeelerem, ale ktoś kiedyś wrzucał Przemcela i dostał chyb 6 czy 7 na 10. Wnioski pozostawiam do samodzielnej analizy

@Blackpill_RAW: Dokladnie, photofeeler to algorytm, PROGRAM komputerowy. I jako program komputerowy nie ma takiego samego gustu jak ludzie, czego dobitnym dowodem jest to, co napisałeś
@Blackpill_RAW: Zgadzam się z tym co napisałeś we wpisie, ale zdjęcie dałeś z dupy i w ogóle nie pasuje. Typ rozróżniał ocenę twarzy i całości (czyli z sylwetką), więc twoje dywagacje nijak się miały do jego sytuacji. Mógł mieć spore powodzenie w przypadku prezentacji samej twarzy (np. na apce randkowej), ale bardzo niskie w realu, kiedy dziewczyny widzą również wzrost.