Wpis z mikrobloga

Wiecie co mnie mega w-----a? Ten zaciesz studentów że zamknęli uczelnie.

Jeeeee super, zamknęli, mamy wolne, dobrze bo nam się nie chce...

To na c--j studiujesz? Nie czaje tego, ja osobiście nie jestem tym uradowany, bo będzie potem trzeba nadrobić więcej materiału, nie czaje jak ktoś może dobrowolnie na coś zapisać i cieszyć dupe w momencie kiedy to zamkną.
Serio, już dzieci w podstawówce i szkołach średnich rozumiem, bo one nie mają wyboru, ale dorosłe osoby?

#studbaza
#zalesie
#koronawirus
  • 125
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Razzish: przecież jest prawie pewne, że materiały z wykładów studenci dostaną w formie elektronicznej. Nie ma większego luksusu na naszych z-------h uczelniach, jak brak konieczności słuchania gderania profesora o 7 rano i zapisywania tego z prędkością światła. Teraz dostajesz wszystko 2 tygodnie przed egzaminem, uczysz się 3 dni i pora na CSa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Razzish u mnie wszyscy się załamują. Ostatni rok, badania na gorącym etapie. Spotkałam dotąd jednego ucieszonego studenta, ale on jest z pierwszego roku i chyba jeszcze nie ogarnia, że to nie licbaza ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Razzish: Nauka nie zostanie przerwana, ponieważ będą przesyłane materiały (e-learning). Jak ktoś będzie chciał, to się będzie uczył w domu jak na zajęciach i tyle - żadnego nadrabiania nie będzie...
  • Odpowiedz
@Razzish: ja już nie studiuję, więc chyba jestem jeszcze bardziej dorosły, ale jakby zamknęli też zakłady pracy tak na dwa tygodnie, to przez pierwszy dzień bym prał gacie i spodnie, bo bym je obsrał ze szczęscia.

A, na marginesie - uwielbiam swoją pracę, bez ironii :)
  • Odpowiedz
@Razzish: Ja twoje zdanie popieram, bo mam tak samo. Studiuję zaocznie i też jestem w-------y na zamknięcie uczelni, bo to oznacza tylko większy z-------l w późniejszym czasie albo przedłużenie semestru letniego - co w c--j mi nie leży.
  • Odpowiedz
@Razzish: ja studiuje na prywatnej uczelni gdzie większość płaci z własnej kieszeni więc wydawałoby się, że dorośli ludzie którzy przyszli świadomie KUPIĆ trochę wiedzy ale jednak do końca tak nie jest. dalej większość chodzi jak za karę na zajęcia, zainteresowani są głównie zdaniem przedmiotu a nie tym co stanowi jego treść i co może im się przydać. nie rozwijają się praktycznie nic, cieszą się jak dzieci kiedy są krótsze zajęcia
  • Odpowiedz
@Razzish jak zamiast studiów masz same wypełniacze to tak jest. Skończyłem AiR że specjalnością robotyki. Miałem więcej wf-u niż konsoli od robota w ręce. Potem informatyka. Najwięcej na niej miałem angielskiego.
  • Odpowiedz
@Razzish: Ja się zgadzam. Ludzie sami nie wiedzą na jakie studia chcą iść, jak wiedzą nawet jaki kierunek, to nie zadadzą sobie trudu żeby sprawdzić jak faktycznie wyglądają studia na danej uczelni, jaki jest program, kto uczy. No i potem trafiają gdzieś, gdzie wcale im się nie podoba i ciągną tylko dla papierka. Ech.
  • Odpowiedz