Wiecie co mnie mega w-----a? Ten zaciesz studentów że zamknęli uczelnie.
Jeeeee super, zamknęli, mamy wolne, dobrze bo nam się nie chce...
To na c--j studiujesz? Nie czaje tego, ja osobiście nie jestem tym uradowany, bo będzie potem trzeba nadrobić więcej materiału, nie czaje jak ktoś może dobrowolnie na coś zapisać i cieszyć dupe w momencie kiedy to zamkną. Serio, już dzieci w podstawówce i szkołach średnich rozumiem, bo one nie mają wyboru, ale dorosłe osoby?
@Razzish: ja się cieszę z reakcji uczelni aby ograniczać postęp epidemii, natomiast z samego zamknięcia uczelni już nie jestem taki zadowolony, potem będzie trzeba nadrabiać i z---------ć, ale mam miesiąc przynajmniej na naukę swoich rzeczy
@Matemit: Pokazuje to jakość polskich uczelni - wielkie, nowo pobudowane instytuty wypełnione totalną intelektualną pustką. Niestety, ale polskie uczelnie w większości można by zastąpić zestawem prezentacji online i jeszcze osiągnąć tym lepsze efekty - polska akademia za główny cel stawia sobie przekazywanie nieadekwatnej, często zdeaktualizowanej wiedzy, w możliwie najgorszy sposób...
Jeeeee super, zamknęli, mamy wolne, dobrze bo nam się nie chce...
To na c--j studiujesz? Nie czaje tego, ja osobiście nie jestem tym uradowany, bo będzie potem trzeba nadrobić więcej materiału, nie czaje jak ktoś może dobrowolnie na coś zapisać i cieszyć dupe w momencie kiedy to zamkną.
Serio, już dzieci w podstawówce i szkołach średnich rozumiem, bo one nie mają wyboru, ale dorosłe osoby?
#studbaza
#zalesie
#koronawirus
No może jest dobra praca, ale po co (statystycznie) zmniejszać swoje szansę na awans i rozwój?
https://wynagrodzenia.pl/artykul/podsumowanie-ogolnopolskiego-badania-wynagrodzen-w-2018-roku
Komentarz usunięty przez moderatora
@Razzish: Ludzie studiują bo muszą, tak samo jak pracują bo muszą, żeby żyć na jakimś poziomie.
Niestety, ale polskie uczelnie w większości można by zastąpić zestawem prezentacji online i jeszcze osiągnąć tym lepsze efekty - polska akademia za główny cel stawia sobie przekazywanie nieadekwatnej, często zdeaktualizowanej wiedzy, w możliwie najgorszy sposób...
Komentarz usunięty przez moderatora
@Razzish: traktowanie studentów jak poważnych ludzi, proszę Cię XD
@Razzish: Żeby mieć dyplom.