Aktywne Wpisy

IntruderXXL +172
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz
Lewusx +115
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
źródło: IMG_2913
Pobierz

A trzeba było tym p--------ć i zacząć obijać staruszków kartonami, mieszkać z rodzicami i mieć poprzestawiane we łbie. Jeździć na Woodstoki, udzielać wywiady, walczyć z komunistami...
Życie ludzi ograniczonych umysłowo jest takie zajebiste...
@gwynebleid:
W życiu mi nie było tak trudno nie parsknąć śmiechem. Dobry z ciebie kawalarz. Dżizas, niby n-------i ryją mózg, ale przynajmniej takie zniszczone jednostki bywają
Co w takim razie wg Ciebie wyznacza standardy dojrzałości emocjonalnej?
PS. Ponad połowa
Użyłeś baaaarrdzo dużego uproszczenia i celowego moim zdaniem uproszczenia. Ci ludzie po prostu mają rodzinę, dzieci, są za kogoś odpowiedzialni a jednak gonią za swoimi marzeniami i bardzo często giną w górach. Czy Twoim zdaniem to odpowiedzialne
Bogaci ludzie z rodzinami mający świadomość, że w kulturze europejskiej wyrządzają krzywdę swoim postępowaniem, mają być dla mnie jakimkolwiek argumentem? Podstawowe prawo wolności mówi, że twoja
Jako osoba absolutnie i bezdyskusyjnie znająca najlepiej na wykopie moją przeszłość - i upraszałbym w
Wyrażanie swoich poglądów - jak najbardziej. Brak akceptacji, że inni mają poglądy - idiotyzm.
Walka o swoje przeekonania - fajne. Walka pięściami o swoje przekonania - debilizm.
A już nie wchodzenie w dyskusję, nawet na tak wszechpoglądowym portalu pełnym
@gwynebleid: przykład himalaistów padł w zupełnie innym kontekście ale uprośćmy to aby może było łatwiej. Wyobraź sobie męża i ojca dwójki dzieci, który pewnego dnia mówi swojej żonie:
- Wiesz co, yebne se na banieczkę z dachu wieżowca bo to mnie uszlachetni.
@Axelio: O życie z naszych podatków w więzieniu? o.0
@Axelio: Tak, chodzi o żebry na facebooku
Ja nadal będę uważał ludzi nadużywających alkoholu za szczególnie irytujących idiotów i nie zmieni mi tego obietnica wiecznego życia w ciągłym orgazmie. Nie będę za to uważał,