Wpis z mikrobloga

@bambaleon: Najtrudniejsza i najlepsza gra. Poza tym złota piątka była najlepszą "dyskietką", ciekawe gry, na długie godziny. Pamiętam jak przechodziłem Dizziego i doszedłem już do momentu gdzie był moment 3D, w którym strzelało się z kuszy w strażników zamku :D I siostra przechodziła obok konsoli i dotknęła już uszkodzonego gniazdka. Zgadnijcie co się stało... Przeszedłem całość w końcu po kilku miesiącach, 5h ciągłej gry, polecam każdemu. Ale bez opcji save
  • Odpowiedz
  • 1
@Qbiik jeju moja najulubiensza gra jak byłem dzieciakiem ( ʖ̯), nigdy nie mogłem jej przejść na Pegasusie. Kiedyś zagrałem na kompie z możliwością zapisywania i wtedy dopiero przeszedłem. Jak ktoś chce zobaczyć jak ja przejść to polecam https://youtu.be/nogKIfJy6_g ktoś nagrał film jak przechodzi całą grę. Złota piątka rządzi ()
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@golddg
@hellyea kurde ja bym to chciał przejść ale z drugiej strony nie chce do tego już wracac, żeby sobie nie wspomnień nie niszczyć o zajebistisci tej gry :)
  • Odpowiedz
@Qbiik: szczerze to moim zdaniem nic nie stracisz. My jako dorośli dalej się dobrze ubawiliśmy i chociaż daliśmy radę to wcale nie było tak, że poszło super gładko XD więc nas wciągnęło.
  • Odpowiedz