Aktywne Wpisy
black_coffe +2
Tusk powinien:
Kontynuować budowe:
- elektrowni atomowych - nawet nie potrzeba argumentować
- CPK - każdy szanujący sie kraj naszej wielkości posiada duże lotnisko z rolą chubu transportowego a biorąc pod uwage naszą lokalizacje na globie jesteśmy upośledzeni transportowo nie mając takowego.
- Orlen - budować wielki koncern multienergetyczny tylko z "normalnym" prezesem który nie będzie wykorzystywał spółki politycznie.
- Port w Świnoujściu - doskonała alternatywa dla Niemieckich portów.
- Miecznik -
Kontynuować budowe:
- elektrowni atomowych - nawet nie potrzeba argumentować
- CPK - każdy szanujący sie kraj naszej wielkości posiada duże lotnisko z rolą chubu transportowego a biorąc pod uwage naszą lokalizacje na globie jesteśmy upośledzeni transportowo nie mając takowego.
- Orlen - budować wielki koncern multienergetyczny tylko z "normalnym" prezesem który nie będzie wykorzystywał spółki politycznie.
- Port w Świnoujściu - doskonała alternatywa dla Niemieckich portów.
- Miecznik -
@
Z tego co piszesz wynika, że wymagania są olbrzymie a pensje głodowe. Jak się przyznasz co mają robić, aby mieć nadzieję na podwyżkę w przyszłości to aż się każdemu odechciewa kandydować. A
@DonMirabello: Serio?
Pełnoletnim?
Z tych 6k (nieważne czy netto)?
Ja nawet nie wiem czy jest sens aplikować w polsce przeglądnąwszy kilka ofert mimo że rozważałbym pracę w polsce nawet za 1/3 tego co zarabiam w niemczech.
Obawiam się że i to jest oczekiwaniem ponad większość ofert.
Wymagania z dupy a jeśli jakiś konkret to zamiast stawki karta multisport co pachnie nędzą.
@Vokun: Poziom twojej nieznajomości tematu ,mojej osoby i mojej branży powoduje że ciężko w ogóle traktować poważnie takie insynuacje
Dla mnie z z tego co piszę jedyne co wynika że
@ultra: Ale co pełnoletnim. Nie pisałem nic też o żadnych 6k.
@Trias: 1 .Branża zwykła jak tylko możliwe. Odbieranie telefonu. Umawianie spotkań. Kontakt z klientem. Trzeba umieć zapisac godziny i umieć wyartykułować z siebie parę słów z notesu bądź grafiku. Czary niesłuchane
2. Robiłem projektu EFS jako
Komentarz usunięty przez autora
@DonMirabello:
To się wyjaśniła magia 6k.
Liczysz na idiotów?
@DonMirabello: Jesteś klasycznym januszem z wybujałym ego.
Te