Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki i Mirabelki z #motoryzacja i #cardetailing Kojarzycie firmę Shiny Garage? Mamy dla was 3 zestawy próbek na #rozdajo ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Plusują wszyscy bez wyjątków, wyniki w poniedziałek o 12:00. Wysyłka na nasz koszt.

Jak znacie i lubicie Shiny Garage to obserwujcie nasz profil, w przyszłym tygodniu może coś wpaść na wiosenne porządki do samochodu.
filtrytotupl - Cześć Mirki i Mirabelki z #motoryzacja i #cardetailing Kojarzycie firm...

źródło: comment_1582884790UhdnaZMiqPJHcqoj4xslow.jpg

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@filtrytotupl macie coś dobrego do czyszczenia dachu z sonnenlandu? Za długo postal pod plandeka i co jakiś czas wychodzi zielone w szczelinach, chciałbym się pozbyć tego na dobre.

To samo do lakieru(też od tej j-----j plandeki) w niektórych miejscach pojawiły się delikatne przebarwienia, i w sumie nie wiem czy da rade to ogarnąć chemia czy trzeba robić polerke.
  • Odpowiedz
@filtrytotupl: przypomniała mi się moja historia z 2018 roku kiedy szukałem dostawczego auta do firmy. Znalazłem Peugeota Partnera w komisie we Wrześni. Samochód miał rocznik 2016 miał jeszcze naklejki firmy Shiny Garage. Zadzwoniłem na telefon z ogłoszenia i miły pan mówi, że auto ideał mały przebieg i że on kupuje poleasingowe i potem sprzedaje. Jest lekkie przetarcie na zderzaki.
Coś mnie jednak tknęło i odszukałem na fb profil Shiny Garage
  • Odpowiedz