@mistejk: tylko ze ten kajtek przynajmniej wie jaka to marka samochodu i zna takie trudne slowa jak aerodynamiczny, a tamta s---------a mowila PITCE i BUM
@mistejk: az chce mi się skomentować jak to w wieku 5 lat wstyd nie wie co to konie mechaniczne, mnie ojciec dawno ogarnął KM kW i Nm bo było w gazetach AutoŚwiat ktore czytaliśmy
tylko ze ten kajtek przynajmniej wie jaka to marka samochodu i zna takie trudne slowa jak aerodynamiczny, a tamta s---------a mowila PITCE i BUM
@sramnawas: przecież to ojciec na kolanie wymyślił żeby w komentarzach zgarnąć trochę atencji bo ma sportowo dynamiczna wersje 150 koni i codziennie o 3 w nocy chodzi sprawdzić czy na pewno jest zamknięty
@damian_co_dalej: no tak samo jak zloty sabbiarze. ludzie szukaja pasji i kontaktow z drugim czlowiekiem pod byle pretekstem a to jest cos godnego pochwaly a nie obsmiania przez jakichs obszczusow w necie.
#rakcontent #codziennadawkamadek #madki #dzieci #motoryzacja
źródło: comment_15826239379A2efzMlUSlYYGxht85ZBJ.jpg
Pobierz- tata co robisz saabem?
- bam!
:-DDD
Dlatego sprzedałem saaba XD
To że istnieje TurboX nic nie zmienia.
Tak Alan
@sramnawas: przecież to ojciec na kolanie wymyślił żeby w komentarzach zgarnąć trochę atencji bo ma sportowo dynamiczna wersje 150 koni i codziennie o 3 w nocy chodzi sprawdzić czy na pewno jest zamknięty
Komentarz usunięty przez autora