Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Czy są na wykopku jacyś developerzy #odoo ? Otaguje również #python bo much related.

Dla tych co mnie znają link tutaj :
https://github.com/odoo/odoo

Interesuję mnie sytuacja na Polskim rynku odnośnie ERP i właśnie specyficznie Odoo. Czy dużo ludzi używa, czy robi się popularne, czy jest sporo developerów ? Może ktoś w temacie ?

A może macie jakieś opinie / mieliście styczność z Odoo w jakiś sposób, chętnie usłyszę cokolwiek!

#erp #programowanie #programista15k
  • 11
  • Odpowiedz
@chrabia_bober: imo niepopularne rozwiązanie, dłubałem w tym kiedyś dla jednej firmy. Później rozmawiając na kilku rozmowach o pracę (w firmach które używały systemow ERP) o Odoo nikt nie widział co to jest xD
  • Odpowiedz
@chrabia_bober Generalnie zainteresowanie jest dość duże. Mimo, że system nadal bardzo mało znany w Polsce. Na roadshow średnio po 100 osób. Developerów w Polsce kilkunastu ale są też za granicą, którzy piszą dla Polskich firm. Na dzień dzisiejszy używa tego koło 100 firm (dane, które jestem w stanie zweryfikować), resztę trudno ustalić, bo system nie wysyła info (tylko nowa instalacja wysyła info, a tych jest nawet kilka tysięcy rocznie). Problem jest
  • Odpowiedz