Aktywne Wpisy

kuba_172 +189

leniar 0
mirki jak oceniacie plusy i minusy mieszkania na ostatnim piętrze w bloku? jestem na etapie rozglądania się za mieszkaniem i znalazłem mieszkanie na 10 piętrze. jutro będę dzwonił, żeby się umówić na oględziny. czy jest coś na co powinienem zwrócić szczególną uwagę przy oglądaniu w porównaniu do "zwykłego" mieszkania?
blok z 1975 i niby po termomodernizacji. w opisie jest, że winda jest nowa, więc myślę, że nie będzie się często psuła, ale
blok z 1975 i niby po termomodernizacji. w opisie jest, że winda jest nowa, więc myślę, że nie będzie się często psuła, ale

Magnesy (。◕‿‿◕。)
źródło: comment_1581610917IRwb3sccBQfaTKI7sCPOxp.jpg
PobierzHelikopterów już mamy wystarczajaco
@sisohiz: no ale z tego co widzę, to są identyczne w obydwu zestawach - w sensie:
Ja wiem, ze po niemiecku ale ostatnio wspominales cos o tym jezyku, to pewnie dasz sobie rade :)
@janusz_mustermann: o dzięki za link.
Myślałem, że może te magnesy będą używane do mocowania śmigła, a tutaj to inaczej działa.
A co do niemieckiego - tak poradzę sobie. Kliknąłem od razu ikonkę mute: (żeby nie musieć słuchać tego rzygania drutem kolczastym) (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_1581620363crvht5cLdOaH4h1OeDLr9E.jpg
Pobierz@damw: oddzielnie jak potrząśniesz to słychać że w środku coś lata. Gdy się połączą to już nie ma tego odgłosu. Łączą się zawsze wycentrowane. z obu stron się przyciągają. Tyle moich spostrzeżeń.
Dzięki temu magnesy mogą się swobodnie obracać i przemieszczać i zawsze po zbliżeniu do innego magnesu ustawią się przeciwnymi biegunami do siebie i przyciągną. I przez tą swobodę ruchu magnes bez zbliżenia do innego "lata".
Tak są zrobione takie magnetyczne figury geometryczne, a że (niektóre) są przeźroczyste to fajnie widać jak magnesy się ustawiają do pracy.