Aktywne Wpisy

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#niebieskiepaski #zwiazki #rozowepaski życie #ciaza #doroslosc
Zaczęłam się zastanawiać nad sensem mojego związku. Z partnerem 5lat, od 2mieszkamy razem. Coraz bardziej denerwuje mnie z nim zwykła codzienność. Problem w tym, że jestem w ciąży....
CZY FACECI KIEDYŚ DORASTAJĄ?
O co mi chodzi? Może kilka przykładów:
- zapomniał że ma ustawiony automatyczny przelew przez co przelał w jednym miesiącu opłatę za 2
#niebieskiepaski #zwiazki #rozowepaski życie #ciaza #doroslosc
Zaczęłam się zastanawiać nad sensem mojego związku. Z partnerem 5lat, od 2mieszkamy razem. Coraz bardziej denerwuje mnie z nim zwykła codzienność. Problem w tym, że jestem w ciąży....
CZY FACECI KIEDYŚ DORASTAJĄ?
O co mi chodzi? Może kilka przykładów:
- zapomniał że ma ustawiony automatyczny przelew przez co przelał w jednym miesiącu opłatę za 2

Matylda_Megara +899
Bliska Sołtysowi pani wypowiada się, że jest zastraszana i z rodziną boją się o swoje bezpieczeństwo, PRZEZ TO CO ZROBIŁA TA PANI [żona poszkodowanego, poprzez publikację filmiku jak jej mąż został pobity]
Ej, serio? Więc winna całej sytuacji jest żona ofiary? Co to za logika?
#prawo #polskiepato #polskiedrogi #polska #logikarozowychpaskow
Ej, serio? Więc winna całej sytuacji jest żona ofiary? Co to za logika?
#prawo #polskiepato #polskiedrogi #polska #logikarozowychpaskow

![Były sołtysowy boss i jego odholowanie do miejscowej prokuratury [WIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/56fae9bcdf5cd77325c3a4021b55a4899e8b38cc3c34896b6fb5072a3a6489bc,q80.jpg)

#coolstory :
Witam. Dziś z mojej starej obudowy chciałem przełożyć wszystko do Gladius'a M40 Pure Black ale coś stanęło mi na przeszkodzie.
A oto i ona : http://pokazywarka.pl/saqdyx/
Jak widać chodzi o płytę as rock p67 pro 3, nie da się wyjąć grafiki i płyty ponieważ nie ma kawałka białego plastiku którym mógłbym go poluzować. Mam ten PC ROK I PIERWSY RAZ W NIM DŁUBAŁEM, oczywiście nie ja to uszkodziłem, tylko pan w sklepie który składał ten pc. W tym momencie nie mam zamiaru podawać nazwy sklepu ani miasta, jeżeli obudowa, płyta i grafika nie zostaną poddane gwarancji to wtedy to zrobię, ponieważ jak już wspomniałem nie ja uszkodziłem sprzęt, mało tego, żyłem w całkowitej niewiedzy przez rok, że jak będę chciał wyczyścić pc czy coś to tego dobrze nie zrobię bo nie wyjmę karty z pci.
Obecnie skonczylem 1 klase technikum i sam bym to lepiej prawdopodobnie posladal, wczesniej balem sie ze cos uszkodze i sie nie bralem, ale teraz mysle ze nie slusznie, pewnie uczac sie z neta rok temu zrobilbym to lepiej a jakbym cos zepsul to przynajmniej bym o tym wiedzial, prawda?
P.S jak chcę dalej zagłębiać się w linux, zacząć projektowanie w eagle i zacząć samodzielną nauke programowania to muszę kupić nowe mobo, grafę, resztę na szczęscie da się wyjąć ponieważ ze względu na śmierć osoby na którą była wystawiona faktura nie mam jej przy sobie...
P.S 2 nawet ciezko mi pisac ten post, przepraszam za brak polskich znakow momentami itp. ale lapek sie grzeje ;c
Tutaj mój dzisiejszy wpis na ten temat : http://www.wykop.pl/wpis/4722663/komputery-serwispc-mam-asrock-p67-pro-3-i-hd6770-n/
Podziękowanie dla : @cabis @ZmutowanaFrytkownica @Wapniak za pomoc.
To nie koniec historii dlatego tworzę jej tag : #bodziopcstory
Rok temu poszedłem żeby mi pc złożyli bo dopiero zaczynalem techbaze to sie balem ze zepsuje cos, okazalo sie ze w sklepie zepsuli i nie da sie wyjac karty z pci. Bedzie ciag dalszy m.in pod tagiem #bodziopcstory
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_MjKlVosTHjdBq22Mc1EPlXcLOlOrRUxL.jpg
Pobierz@bodzio_pl: odginasz jednocześnie wyciągając kartę... nawet na zdjęciu widać co trzyma
LOL WUT
źródło: comment_YZgxWmUzMWdxPvWDSItwCHFY8xpGdwdj.jpg
Pobierz