Wpis z mikrobloga

Dziesięć minut eksploracji z nadchodzącego dużymi krokami Frontier, czyli bardzo dużej modyfikacji do New Vegas. Mam wrażenie, że to będzie dobry albo bardzo dobry mod - nuklearna zima to ciekawy pomysł - choć trochę obawiam się, że za dużo będzie strzelania (ale może to tylko wrażenie z trailerów, które mają robić wrażenie akcją i wybuchami).

Pozostaje mieć nadzieję, że dostaniemy dobre rpg z ciekawą historią i rozbudowanym światem.
Ten rok dla fanów serii Fallout zapowiada się bardzo dobrze, bo ma się również ukazać Sonora, czyli modyfikacja od twórcy Fallout: Nevada.

#fallout #falloutmod #postapokalipsa #crpg #darmowegry
Sagez - Dziesięć minut eksploracji z nadchodzącego dużymi krokami Frontier, czyli bar...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Sagez: skąd można pobrać najaktualniejszą wersję Nevady z angielskim tłumaczeniem? Czy orientujesz się, czy na anglojęzyczną Sonorę też trzeba będzie czekać, zanim ktoś zacznie ogarniać tłumaczenie?
  • Odpowiedz
@soulburner: chyba z wątku na No Mutants Allowed - chyba, bo od czasu premiery już nie śledziłem. Z tego co widziałem to niestety trzeba będzie czekać.
  • Odpowiedz