przypominam ze komasa nominowany do oscara stworzył również takie gówno jak "miasto 44". to tak jakby karolak dostał nagle nominacje dla najlepszego aktora, grajac wczesniej w polskich komediach romantycznych. #oscary
@marcelus ten film miał tylko efekty dobre. Aktorzy byli drewniani, a najbardziej to główny bohater. Przez wątek miłosny, nie mogłem zachować powagi przy tym filmie. Nie wiem kto był za to odpowiedzialny, ale gdy pojawiały się ich rozterki, to na mojej twarzy gościło - xD Ogólnie jeśli przez 3/4 filmu chciałem by główni bohaterzy w końcu umarli, to to nie był dobry film.
No bo przecież w mentalności Polaka musi być tak żeby przedstawić wszytsko tak jak powinno być, a jak już chodzi o wojnę to hurr durr. Nie każdy film musi pokazywać jak to się #!$%@? i wygrywali. Papieża Polaka szkalują, ale jak już ktoś zrobi dubstep w filmie wojennym to nerwy xDDD
@sudokor w scenie z kanałami tak mocno #!$%@?łam w czoło, że po sali rozległ się głośny plask, ale nikt nie zwrócił na to uwagi, bo myśleli, że to część tłustego bitu
@xetrian ten film to takie gówno, że ja #!$%@?ę xD Krwisty deszcz po wybuchu bomby xD Pociski rysujace serduszka xD Scena w kanałach xD #!$%@? aktorzy xD Tutaj nic nie trzymało się kupy, jeden z najgorszych filmów jakie w życiu widziałem.
#oscary
Komentarz usunięty przez autora
Smoleńsk też spoko, nie?
A Kac Wawa na humorek hehehhehe