Aktywne Wpisy
sosiwoczostkowe +993
Niedlugo jade do Polski na dwa tygodnie. Pomyslalem, ze zrobie zakupy w Lidlu albo Aldiku albo i w Lidlu i w Aldiku i po powrocie zrobie to samo u siebie.
Mam mozliwosc zrobienia porownania Francja - Niemcy - Polska.
Jesli bedzie wystarczajaco zainteresowanych to wrzuce takie porownanie po powrocie.
Mozecie
Mam mozliwosc zrobienia porownania Francja - Niemcy - Polska.
Jesli bedzie wystarczajaco zainteresowanych to wrzuce takie porownanie po powrocie.
Mozecie

Malenaa +148
Prawie 3 tysiące komentarzy, dużo historii facetów, którzy zrezygnowali z szukania kobiety. Kanał ma 50 tys subskrypcji, film 57 tys wyświetleń. Myślałem, że większość tych ludzi siedzi na wykopie a jednak skala musi być dużo większa.
#samotnosc #zwiazki #niebieskiepaski #tfwnogf
#samotnosc #zwiazki #niebieskiepaski #tfwnogf
źródło: 1000007376
Pobierz

Ostatnimi czasy piszę w pracbazie trochę skryptów w pytongu i ledwo kilka dni temu miałem pierwszy raz styczność z tym językiem. Brak klamer i jakieś stylistyczne ograniczenia długości linii są trochę dziwne, ale trzeba przyznać że przyjemnie się w tym pisze. Ogólnie sprawia wrażenie jakby ktoś myślał przy tym jak go robił, to zupełnie odwrotnie niż odczuwałem przy JSie... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Khaine: Nic tak nie zabija piękna składni pythona jak przycinanie linii do ~80 znaków :-). Ciekawe kiedy to wreszcie odejdzie do lamusa.
@oczkers: jak się dobrze rozpędzisz w Javie to tyle będzie miała nazwa klasy lub metody XD
@oczkers: oby nigdy, bo jest to przydatne również dziś.
@s3b4:
źródło: comment_1581119158kOII2tz4qpm43GVWHfk2eF.jpg
Pobierz@s3b4: nie, to jest dlatego, że dawne terminale miały 80 znaków maksymalnie. A 80 znaków ma sens i dziś, jak dzielisz sobie ekran na kilka plików naraz.