Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 68
@harnas_sv: i znów pod kawałkiem w sekcji komentarzy:
- mamo nie sprzątaj quebo już pozamiatał,
- dopiero luty, a już mamy płytę roku,
- sąsiad wybił mi szybę w oknie, żeby lepiej słyszeć. Itp.
Czasem mam wrażenie, że polskiego hip-hopu słuchają tylko dzieciaki i półmózgi
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Labirynt402: imo to po prostu intro do nowej płyty, które jest po prostu rozliczeniem z przeszłością i trochę wyjaśnieniem co się u niego działo, więc ciężko by był o czymś innym
  • Odpowiedz
  • 1
@ShadyTalezz: to co mam Ci teraz piosenki wymieniać? Bo w sumie jak spojrzeć na wszystko co nie jest polskim hip-hopem to komentarzy w stylu gangsta dzieciaków(o jaaaa ale koleś poleciał!) to nie zobaczysz. Już chyba nawet disco-polo ma lepszą sekcję komentarzy. Byłoby mi trochę wstyd nagrywać hh w Polsce wiedząc, że mój target to podstawówka co zresztą widać na koncertach
  • Odpowiedz
  • 0
@ShadyTalezz: Nie jestem twój ziomek. Jasne że pod każdą piosenką znajdą się jakieś głupawe komentarze dzieciaków, zwłaszcza pod tymi bardzo popularnymi jak bohemian rhapsody. Jak zerkniesz na mniej znane piosenki Queen to już tych głupot będzie mniej. Pod polskim hh są tylko takie pod każdym trackie. A że to prawdziwa muzyka to sam się z tym zgodzę, bo na pewno nie jest nią autotune
  • Odpowiedz
@ice_breaker:

Jasne że pod każdą piosenką znajdą się jakieś głupawe komentarze dzieciaków, zwłaszcza pod tymi bardzo popularnymi jak bohemian rhapsody. Jak zerkniesz na mniej znane piosenki Queen to już tych głupot będzie mniej.

a no tak bo w polskim rapie nie ma takich piosenek i to jest wyjątek na skalę światową i tutaj ZAWSZE są takie komentarze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
weź mi jeszcze wytłumacz czemu ktoś ma się młodego
  • Odpowiedz