@milymirek: nie boi się, bo nikt mu nic w ameryce nie zrobi wśród ludzi i kamer i w dodatku na jakichś targach/konkursie, gdzie pewnie te osoby które zaczepia są jakimiś zarejestrowanymi zawodnikami. Takich debili jak ten na filmiku własnie się olewa, bo więcej sobie kłopotu narobisz niż to warte. Zachowanie bezsensowne, bo nie wiem co ma pokazać, jakby trafił na kogoś z mniejszym IQ i większym poziomem agresji to by dostał
@cheeseandonion: z takich życiowych osiągnięć to bodajże w 2-3 klasie podstawówki, na wycieczce klasowej #!$%@?łem toczkowi (temu stronkmenowi) z bara, oczywiście było to przypadkowo, ale cała klasa była pod wrażeniem, że rozpowiedzieli wszystkim w szkole, że to specjalnie i na chwile zostałem szkolnym kozakiem XD
@cheeseandonion: Qwa miałem takiego ziomka na studiach. No #!$%@? zawsze jak gdzieś polazł to wracał obity, aż potem chodziliśmy z nim żeby #!$%@? nie dostał. Po trzech piwach dymił do każdego a jak koleś był dwa razy większy od niego to już w ogóle mu się czerwona płachta włączała. Ciekawe co u niego i czy jeszcze żyje xD
@XpedobearX: ale ja naprawde wygladam niezle, to ze masz malego albo inne kompleksy i potrzebujesz duzych chlopow zeby sypali ci komplementy to nie znaczy ze kazdy tak ma. Buzioooo!
Zachowanie bezsensowne, bo nie wiem co ma pokazać, jakby trafił na kogoś z mniejszym IQ i większym poziomem agresji to by dostał
@Mave: Nie.
@Borciuch: Tak tak oczywiscie, jak kazdy kto #!$%@? takie glupoty xD Tak naprawde to #!$%@? robisz i wygladasz jak przecietny wykopek.
Poza tym zgloszone multi, bajo.
Buzioooo!