Aktywne Wpisy

Dlaczego niebiescy nie zabierają swoich różowych na różne fajne aktywności ze swoimi kumplami?
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill
Albo robią to sami albo z kumplami.
Jazda nocą po lesie 100km/h? To z kolegami. Z różową będzie wolniej, bezpieczniej (a więc nudniej).
Grill

cornel9192 +173
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop

99 netto w ifirma :>
@niko444: Formalności sporo, ryzyko jak sam zauważyłeś - spore. Jak dla mnie te 14% nie jest warte stresu że ktoś się czepi i dymania z papierami co miesiąc.
Przy czym cały czas płacisz normalne zaliczki, a zwrot możesz uzyskać dopiero po zamknięciu roku. To nie jest optymalizacja po stronie pracodawcy, tylko pracownika. Jak chcesz - walcz, mogę trzymać kciuki jeśli chcesz wsparcia telepatycznego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja nie znam nikogo kto doprowadził taki temat do końca, a kilku próbowało.
@ceb0lak: iFirma, nawet mi nie mow o nich. Po wejściu na VAT w------o wszystkie faktury bez vatu. Fart, że udało sie wszystko z naszego kompa odzyskać.
#ifirmacwel