Aktywne Wpisy
atteint +172
Gurukal +17
#danielmagical #policja #alkoholizm #bezdomnosc #uzaleznienie #torun #kujawskopomorskie
Czy po interwencji Policja powinna wypuścić osoby w takim stanie z izby wytrzeźwień bez przekierowanie takiej osoby do szpitala? Przy interwencji policji osoba narzekała na obrzęk stóp, oraz na to że bez pogotowia nie opusci mieszkanie bez narażania siebie na dalesze uszkodzenia zdrowia. Na Izbie wystrzeźwiem miał być podobno lekarz o czym wspominał Policjant przy interwencji? odesłali ich tak po prostu do domu?
Czy po interwencji Policja powinna wypuścić osoby w takim stanie z izby wytrzeźwień bez przekierowanie takiej osoby do szpitala? Przy interwencji policji osoba narzekała na obrzęk stóp, oraz na to że bez pogotowia nie opusci mieszkanie bez narażania siebie na dalesze uszkodzenia zdrowia. Na Izbie wystrzeźwiem miał być podobno lekarz o czym wspominał Policjant przy interwencji? odesłali ich tak po prostu do domu?
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Głównie ścieżki rowerowe lub utwardzane drogi (70%). Pozostałe 30% to może jakieś przejażdżki po innym podłożu (ale i tak okazjonalnie). Głównie dojazd do pracy + rekreacja w wolnym czasie oraz rodzinne wycieczki wokół komina i na działkę z córką. Stąd raz na jakiś czas montaż fotelika lub osobnej przyczepki.
Jakaś znacząca różnica przemawiająca na korzyść któregoś z tych modeli? Wykopowe polecane modele czytałem, ale być może ktoś coś dopowie ciekawszego w tym temacie. Wstępnie skłaniałem się do Tribana100RC.
#rower #rowery #triban100 #triban #lazaro #romet #pytanie #kiciochpyta może zawołam też #szosa lub #gravel
Komentarz usunięty przez autora
I zgadzam się z poprzednikami: więcej przełożeń. Coś 3x... 2x... Triban ma 1x7, moim zdaniem za mało na dodatkowe obciążenie.
Nie chcę mi się grzebać po specyfikacji ale ten który ma piastę pod kasete a nie wieloryb.
Ty+córka na foteliku to spora waga a przy wielorybie możesz połamać/pogiac tylna oś.
Po prostu te piasty są inaczej łożyskowane i inaczej się rozkładają obciążenia na osi.
ZTCP tribana z tego właśnie powodu odrzuć w na starcie. (No chyba że zmienili specyfikację)
Przejażdżki z dzieckiem raczej sporadyczne i po drogach asfaltowych - mamy dobre połączenie drogami nad morze.
@tomosano: Temat dołóż 300
Z tego co wiem, to zwykła wersja 100 miała gorsze hamulce (niewymienne klocki czy coś).
Poszukaj specyfikacji. Wiem ze cena tego roweru wacha się coś około 1200, 1300.