Aktywne Wpisy

#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- kierownik budowy-

Szeretlek +211
Chciałem się tylko pochwalić szafką z miejscem na drukarkę mojego pomysłu bo mi się podoba. Może komuś innemu także. Drukarka używana sporadycznie raz na tydzień. Wkurzało mnie że jest tak na widoku i że przez większą część tygodnia się kurzy. Pod nią miejsce na trzy zestawy kartek a4. Reszta to normalne szuflady. Bałagan dookoła bo jeszcze szuflady niezagospodarowane.
#chwalesie
#meble
#chwalesie
#meble
źródło: temp_file6099340699821887373
Pobierz

Market uliczny w #wuhan
https://multimedia.scmp.com/infographics/news/china/article/3047038/wuhan-virus/index.html
źródło: comment_q4C6mLlV8ZLu4jWuilJl3buJrrtURCKn.jpg
PobierzNo i? :D
źródło: comment_cSVJMlGOPuOLAEcA3Clwn3l7wnRWhkYX.jpg
Pobierz@ChamDeLaCham: albo ludność się przyzwyczai do życia z biegunką jak w Indiach :).
źródło: comment_adlAUq4SkXmXcxDDmxQnB2qpQKheOzY7.jpg
PobierzWolę świeże, nawet nienajczyściej sprawione i usmażone niż zamrażane, rozmrażane i szpikowane chemią.
Po prostu nie wyszedł gdzieś jakiś eksperyment albo wojskowy albo publiczny w jakiejś jednostce naukowej. Albo eksperyment wyszedł tylko nie był odpowiednio kontrolowany czy zabezpieczony