Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@reaper1: ja właśnie myślę nad strzelba głównie pod rzutki i myślę o bocku ale z drugiej strony z doruka strzelę jedno i drugie (dynamikę)... Nie miałeś takiego dylematu jak kupowałeś turka?
  • Odpowiedz
@reaper1: o, myślałem, że ten rewolwer to 357... takiego też mam na liście, ale to już dalsze plany.
co do 22lr (pistolet+karabinek) to mam problem, bo z jednej strony chciałbym coś tarczowego, ale również do zabawy., a to trochę się wyklucza..
  • Odpowiedz
  • 0
@Emill: Ten rewolwer, to 0.45lc :) a z pistoletem 22lr właśnie mam dylemat, obecnie mam chęć na Walther PPQ 22lr, ale pewnie zdanie zamienię jeszcze 100 razy.
Nie mam przekonania do tych powykręcanych typowo tarczowych rozwiązań, nie robią na mnie wrażenia.
  • Odpowiedz
  • 0
@reaper1 pistolet kupiłbym coś właśnie pod tarcze FN 150 lub coś w tym stylu.. ale karabinek mam większy problem bo i przydałoby się coś na zawody z otwartą optyka, ale i chciałbym coś w stylu mini sniper.. najlepiej było by kupić dwie różne :)
  • Odpowiedz
@reaper1 Jeżu, nie bierz nic Walthera w bocznym, bo oni mają kooperację z umarexem. Miałem p22 i to było takie guano, że aż żal. Do zabawy i sportu Buckmark jest spoko, porządne materiały i ładne wykonanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@x-SANTA-x: Pewnie, że zadowolony, dlatego wziąłem tez pompkę (pierwszy był Ethernal).
Dajesz 1900zl i możesz się pośmiać z tych, co dali 7000zl na Benelli, a i tak musieli w nich dłubać.
  • Odpowiedz
@reaper1: Po tym co powiedziałeś to nie mam wątpliwości czy będzie to dobry zakup ( ͡° ͜ʖ ͡°) a jak z amunicja? Daje sobie radę z 24g? (niektórzy nawet mówią ze działa z 21g)
  • Odpowiedz