Wpis z mikrobloga

• 130
Jak bardzo jestem z-----a że kręcę z 18letnim chłopakiem, mając 23? ¯_(ツ)/¯¯_(ツ)/¯¯_(ツ)/¯¯_(ツ)/¯¯_(ツ)/¯¯_(ツ)/¯¯_(ツ)_/¯
  • 202
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Janedoeme niby nie i taka różnica byłaby ok ale moim zdaniem dopiero za kilka lat (2-3), jak on będzie już mocno wciągnięty w studia/pracę. Między 18 a 20 rż. człowiek najmocniej się zmienia, z tego co zauważyłem. Sama pewnie też tak miałaś.
  • Odpowiedz
@Janedoeme: w moim życiu, miałem różne partnerki i często była spora różnica wieku, zarówno w dół, jak i w górę.
Rekord:
ja- 26 lvl
ona- piękny i zadbany #m--f 44lvl
Czyli spokojnie, nie ma tragedii ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Janedoeme: Ja 27 wyrwałem 34. Moja była chodzi teraz z gościem +10. Mój dziadek jest młodszy od babci o 7 lat.
Nie jesteś z-----a, skoro jest fajny to różnica wieku nie ma większego znaczenia
  • Odpowiedz
@Janedoeme Tylko nie wysylaj mu nudesów. Moja znajoma(23) kręci z chłopcem (18), z którym moja siostra chodzi do klasy. Już wszystkim pokazał, że studentka mu nagie fotki wysyła ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Janedoeme: luz janina, jak ogarnięty to dobrze, bo ja trafiłem na 17stkę mając 25, która o 22 musiała być w domu i trzeba było trzymać się z dala od jej blokowiska bo pszypał u starych by miała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz